@koob: No to pod koniec pewnie trudność wzrośnie ? Ale z tego co czytałem to wysyłają od kwietnia już normalnie nie ytlko preordery, aż takie są opóźnienia ? Myślisz, że to nie jest kant, w końcu moja karta wyciąga ok 260mhs a tamto pudełeczko od 5ghs w górę ?
1. To have something you ordered - delivered so far behind schedule, that it is no longer useful to you. Especially in cases where delays are 100+ days and the manufacturer or reseller is refusing to offer a refund for the goods.
@koob: A widzisz, o tym czytałem, że kant może być. A Ty miałeś jakiś sprzęt do kopania lub coś samemu składałeś ?
Ludzie sprzedają np na allegro sprzęt, który rzekomo wyciąga kilkanaście Gh/s a skłąda sięz trzech kart amd. Zastanawiam się czy toprawda, skoro moja karta wyciąga ok 260mh/s :|
@bitcoinet: Słyszałem, że u nich nie ma zwrotów, ale od czasu od kiedy zaczęli wysyłać od kwietnia nie spadłą chyba opłacalność - dlatego niektórzy twierdzą, że jeśli nie ma wzrostu mocy w sieci to może być oszukaństwo :/ Myślałem, że ktoś z was ma ten sprzęt i potwierdzi.
@moooka: http://bitcoindifficulty.com/ jak to nie ma wzrostu ? Trudnosc z--------a jak glupia 1xx % miesiecznie. Daruj sobie kupowanie jakiegokolwiek sprzetu teraz bo Ci sie nie zwroci.
@MarZam: Przepraszam Cię. Jestem osobiście za odświeżaniem starych linków, dyskusji i znalezisk. Moępodać linki do dyskusji z Michałem. Już o nic nie zapytam, dzięki za poprawienie mnie.
@moooka: jak zaczales kopac w 2011 na GPU to moze sie oplacalo, teraz juz sie nie oplaca ( o ile sprzet dostaniesz dzis, a nie masz juz prawie splaconego )
A najlepiej taki, który ma to u siebie :)
#bitcoin
Verb
1. To have something you ordered - delivered so far behind schedule, that it is no longer useful to you. Especially in cases where delays are 100+ days and the manufacturer or reseller is refusing to offer a refund for the goods.
2.
Ludzie sprzedają np na allegro sprzęt, który rzekomo wyciąga kilkanaście Gh/s a skłąda sięz trzech kart amd. Zastanawiam się czy toprawda, skoro moja karta wyciąga ok 260mh/s :|
Na dzień dzisiejszy jak pokazuje życie zwraca się :)