Aktywne Wpisy
Czy jest jakiś sposób na durną starą babę z bloku która karmi gołębie przed blokiem? CHLEBEM. Codziennie o 8.10 rano. Na wiacie śmietnikowej są znaki, że nie można, bo kurna szczury się robią, gadałam z tą babą 3 razy, pierwszy miło, że proszę nie karmić gołębi no bo szczury itp... Drugi i trzeci już się w-------m, baba stwierdziła że ma to gdzieś " to prosze se dzwonić do współdzielni". Problem w tym,
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam dość mojego męża. Nie da się z nim żyć.
On chce nas puścić z torbami!
- światło nie zgaszone, jak pytam "dlaczego", to mówi, że zaraz tam wraca albo, ze myślał, że zaraz wraca i potem świeci się dla nikogo przez godzinę.
Mam dość mojego męża. Nie da się z nim żyć.
On chce nas puścić z torbami!
- światło nie zgaszone, jak pytam "dlaczego", to mówi, że zaraz tam wraca albo, ze myślał, że zaraz wraca i potem świeci się dla nikogo przez godzinę.
@Blaskun: Nie, bo właśnie wtedy przyłaza chorzy do pracy żeby nie stracić paru stów
@Cytryn__: tak, oczywiście. Źli ludzie/jehowi/illuminaci/jaszczuroludzie chcą rządzić światem, dlatego niezbędne jest dla nich posłuszeństwo, w tym celu wywołali pandemię koronawirusa i ZMUSZAJĄ ludzi do szczepień. Chodzi o zniewolenie.
A w szczepionkach są anteny, za ktorych pośrednictwem sterują ludźmi
A leki to już dzisiaj wziąłeś?
@rolnik_wykopowy: za co by je mieli dostać? XDDDD
https://youtu.be/rH8Ddjwcuhc?t=2909
@rolnik_wykopowy: za to że dzięki zaszczepieniu nie będą na l4 z powodu covidu, natomiast ozdrowieńczy już byli na l4 z powodu covidu, więc mogą dostać co najwyżej c---a do d--y
@lizakoo: różnica jest taka, że w przypadku grypy na zwolnienie idzie 1 pracownik, w przypadku covid na kawarantannę pójdzie chory plus inni z którymi miał styczność. U mnie w
Nie dla wszystkich ozdrowieńców szczepionka nie przyniesie żadnych dostkoehfh korzyści.
@Sairanixx:
Jak szukasz info o gwarancjach bezpieczeństwa na forach fejsbóczkowych to nigdy się nie dowiesz że szczepionki są zbadane i bezpieczne.
Komentarz usunięty przez autora