Aktywne Wpisy
ninetyeight +647
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
xoxo900 +8
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Jeżeli planujesz zostać DBA, albo poszerzyć wiedzę o bazach danych...
To właśnie pojawił się nowy artykuł na temat szyfrowania haseł w bazie danych PostgreSQL.
PostgreSQL szyfrowanie danych: Hasła - DBAdmin.net.pl - Blog
#postgresql
#postgres
#devops
#programowanie
#programista15k
#bazydanych
#informatyka
#dbadmin
Autentykacja jest to błędne tłumaczenie pojęcia authentication powinno być uwierzytelnianie.
Pozdrawiam
Polecam, zapraszam (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Sprawdzone, poprawione, dzięki! ( ͡° ͜ʖ ͡°)