Aktywne Wpisy
sprynek +437
Zapraszamy FRAJEROW do posprzątania naszego gabinetu. W zamian proponujemy zniżkę na plombowanie z 600zl do 500zl xD czy stomatologa nie stać na wynajęcie 2 pracowników ktorzy w kilka dni to ogarną?
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
#czujedobrzeczlowiek
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
#motoryzacja #samochody #morze #plaza #przyroda #patologiazewsi #mercedes #offroad #4x4
typowe- zesrałeś się bez pojęcia na dany temat xD
w tym przypadku waga robi, seryjna G klasa w tym wydaniu to jest podejrzewam spokojnie 2.5 tony czy waga tego czym sam w terenie jeżdżę, także wiem jak się zachowuje :P
teraz żeby go wyjąć to najlepiej na
@Trixie:
no ta, bo bałtyk taki słony że schrupie nowe, wydmuchane, wychuchane i zakonserwowane auto w 2 dni xD
@Trixie:
ja też nie wiem, ale zakładam że tak skoro ktoś wywala na taki wóz ciężkie pieniądze
druga sprawa- jego auto, jego potencjalna
no utknął i go wyciągnęli
na bałtyku nie ma pływów, że mogło go zalać całego i zabrać