Aktywne Wpisy

dawid131 +249
Z góry jeszcze raz przepraszam każdego kto nie chciał być wołany, ale było ponad 2k plusujących użytkowników.
Święta na oddziale szybko zleciały że człowiek jest w szoku kiedy uciekł ten czas. Oglądanie filmów, czytanie książek, granie w gry (ściągnąłęm sobie core keepera). Jakby ktoś sie zastanawiał to internet na tyle dobry że spokojnie można sobie pooglądać filmy w 1080p, więc jest na prawde spoko. W planach zrobiłem sobie taką kosmiczną liste filmów i
Święta na oddziale szybko zleciały że człowiek jest w szoku kiedy uciekł ten czas. Oglądanie filmów, czytanie książek, granie w gry (ściągnąłęm sobie core keepera). Jakby ktoś sie zastanawiał to internet na tyle dobry że spokojnie można sobie pooglądać filmy w 1080p, więc jest na prawde spoko. W planach zrobiłem sobie taką kosmiczną liste filmów i
źródło: 1000011248
Pobierz
monalisssa +1
Mirki co to może być? Wypadło z suszarki bębnowej z praniem. Ma ok2,5cm długości. W ostatnim miesiącu moje ubrania i walizki były na rejsie Gibraltar-Madera oraz w Egipcie. Możliwe że to pasażer na gapę czy mam inwazję jakiegoś robactwa w domu?!? #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #pajaki #zalesie
źródło: IMG_7067
Pobierz

źródło: comment_1624405460xWa92Pk0FqHzb4vsx6bF51.jpg
Pobierz@Master_of_Bukakke: przecież dla takiego jarla jak ty to bez różnicy pod którym bokiem śpisz
Komentarz usunięty przez autora
@Master_of_Bukakke: oczywiście, że jest możliwe, jak przykrywam się na długość 200 cm to mi nogi wystają, a jak 220 to jest ok. Po prostu musisz znaleźć dobrego testera kołder przed spaniem.
ajj ale nie trafiłeś xD
@becvvv: to na prawdę super, ja bez badań Ci powiem - jak dziewczyna Ci kręci dupą to po prostu ją wyruchaj i z kołdrą będzie spokój, nie ma za co xD
A tak poważnie, nie wiem co ma kręcenie dupą do zwiniętej kołdry w poprzek, taki problem mają ci co wierzgają girami i rzucają się jak p------i. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Master_of_Bukakke: kurna mam taki koc. Codziennie 4 razy sprawdzam, który bok to ten dłuższy. Przy wzroście 199 każdy centymetr koca ma znaczenie :D