Aktywne Wpisy
Mirki mam problem, ale chyba ze sobą. Do rzeczy. Mam 34 lata i od prawie roku jestem z dziewczyną (28). Jak to w IT zarabiam bardzo dobrze, bo pomimo mieszkania w Toruniu pracuje od 10 lat zdalnie dla korpo ze stolicy. Moja dziewczyna natomiast zarabia lekko ponad minimalną i raczej nie ma dużych szans na większe zarobki z uwagi na rynek pracy w tym mieście. Ja mam już prawie spłacone mieszkanie i
dzony77 +376

Łapcie, co byście nie musieli zimą tyle przetaczać kół. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#motocykle
@brickstone naprawdę ktoś przetacza moto zimą? Co się takiego ma stać jak się tego nie zrobi?
@gaily: Może jakieś opony torowe, ale zwykłe nie bardzo :D Nawet jeśli coś się odkształci, to po przejechaniu paru kilometrów powrócą do pierwotnego kształtu. A jeśli masz takie co się odkształcają i nie wracają do poprzedniego kształtu to zobaczy czy nie mają 20 lat :D
źródło: comment_1624298608i6Ch6nlfD25iol7ppWdzsk.jpg
PobierzWysłano z mojego urządzenia.
Piszę poprawnie po Polsku.
@TheRans: Po polsku.
@Vladimir_jebievdenko: no to cię zmartwię, bo też musisz przetaczać. Bo przednia opona troszkę dotyka podłoża, a to wiadomo od wykopków, jest po zimie śmierć dla opony.
@bocznica: jeszcze żadna mi tak nie "umarła"