Wpis z mikrobloga

@van_der_bike typie, ale o co Tobie chodzi xD? Byłem u lekarza z podejrzeniem anginy, on nie chciał spojrzeć mi w gardło i przepisał antybiotyk z tekstem, że jak chcę to żebym sobie wykupił. Normalny lekarz robi badania krwi, zleca wymaz, ogląda migdałki, a ten typ siedział i oglądał kabarety. Dlaczego chcesz generalizować w stronę pacjentów a zabraniasz robić to w drugą stronę? Bo masz żonę lekarza xD? To żałosne. I wszyscy
  • Odpowiedz
@Bordomir: Tia.. jeszcze mnie tu powyzywaj, jesteś anonimowy to możesz poszczekać. Z jednej strony piszesz, że oglądał kabaret - nie neguje, złe, napisz do NFZ, piętnuj tą sytuacje, zmień lekarza. Z drugiej oczekujesz badań z krwi, wymazu i wuj wie czy jeszcze nie tomografu. Ty rozumiesz, że nie ma na to kasy? Ty rozumiesz, ze jak idziesz do lekarza rodzinnego to on ma skończona listę badań które może Ci zlecić?
  • Odpowiedz
Tomek nie jest dziennikarzem tvp,udziela sie tam charytatywnie jako ekspert od USA. ale czerwonka wie lepiej siejąc propagande

@F309: Co tylko pokazuje, jak bardzo się rozbydlili i ile osób korzysta już z pisowskiej oligarchii. Rzecznik prasowy ministerstwa na telefon jakichś frajerów, którzy ledwo mają koneksję w TVP i występują tam gościnnie, ale są już w kaście uprzywilejowanej politycznie. Strach pomyśleć, co sobie może załatwić taka Danka Holecka.
  • Odpowiedz
@czeskiNetoperek: sami sobie na to pozwwoliliscie i pozwalacie,ucieklem rowno 10lat temu z tego kraju, jesze za PO, przed koronawirusem chcialem wrocic do kraju ale takie wpisy utwierdzaja mnie w przekonaniu ze nie warto ;/
  • Odpowiedz
Lekarze to szuje i za nic mają zwykłego człowieka

@Bordomir: No i sprawa jasna: to nie wina pisowskiego dzienniakrzyny, że dzwoni po partyjnych kolegach, ani nie wina partyjnych kolegów dziennikarzyny, że wpychają jego krewnych do szpitala poza kolejnościa, tylko wina podłych lekarzy. Dziemkuje tawarisz aparatczik za wyjaśnienie.
Faktycznie, tej patologii pieniądze nie naprawią.
  • Odpowiedz
@czeskiNetoperek: zamiast zająć się prawdziwym problemem, czyli upośledzeniem służby zdrowia to szukasz powiązań niezależnego gościa z tvp xd
Bo Ty jakbyś miał możliwość pomóc rodzinie znajomościami to byś ich nie użył? Na pewno nie znasz nikogo kto uniknął mandatu mając wujka w policji czy trafił szybciej do lekarza mając ciocię pielęgniarkę... Ale to na pewno musi być tvp xd
Właśnie przez takie myślenie nigdy w tym kraju nie bedzie dobrze,
  • Odpowiedz