Aktywne Wpisy
Bobek_PL +734
Audi a5
Korekta jakieś 600tys km
Aso 2022.05 - 773 255 km
Ogłoszenie 192tys km 2023.10
WAUZZZ8T79A021268 vin
https://m.olx.pl/d/oferta/audi-a5-3-0-tdi-s-line-full-opcja-CID5-IDV5QCv.html
#motoryzacja
Korekta jakieś 600tys km
Aso 2022.05 - 773 255 km
Ogłoszenie 192tys km 2023.10
WAUZZZ8T79A021268 vin
https://m.olx.pl/d/oferta/audi-a5-3-0-tdi-s-line-full-opcja-CID5-IDV5QCv.html
#motoryzacja
ImNewHere +349
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
- Bill Gates chce zdepopulować świat i maczał palce w wybuchu epidemii
- a CEO Pfizera to się w ogóle nie zaszczepił własną szczepionką! (10 sekund zajęło mi zweryfikowanie negatywne tej informacji)
- globalne ocieplenie nie jest spowodowane działalnością człowieka, a przynajmniej nie jest to duży wpływ
- weganizm sam w sobie niby nie jest zły, ale jest on sprzedawany w "pakiecie" z "ideologią LGBT", ekologizmem, aborcją i eutanazją i młodzi ludzie są tym bałamuceni
- a lekarze, którzy wyjeżdżają za granicę powinni zapłacić za studia.
Komentarz usunięty przez moderatora
@jajo_pandzianka: Bo lewa strona to promuje - fakt. Za to prawa strona to wyśmiewa i neguje. Stąd taki podział.
@gg_jap: W tej chwili nasze podatki idą na utrzymanie pińcet plusów i zatykanie systemu emerytalnego, większość samorządów musi ratować się dotacjami z UE aby cokolwiek zrealizować.
Typ człowieka zdecydowanie. Tak jak ja bym mówił że prawaki chodzą do kościoła. Nie chodzi o to że prawica mu wmówiła że ma chodzić do kościoła tylko że taka osoba którą można nazwać prawakiem najczęściej po prostu z połączenia innych cech wykształci
Podkarpacie here
@gg_jap: No to mówię, niech państwo ruszy dupę i zadba o to aby ludzie CHCIELI zostawać. Bo masowa emigracja nie bierze się z powietrza. Tzn rozumiem twój punkt widzenia ale rozumiem też punkt widzenia ludzi po studiach.
Komentarz usunięty przez autora
@czakabakir: mam dla Ciebie poprawkę
*wszyscy studenci ktorzy ukonczyli publiczne studia w polsce i wyjechali