Aktywne Wpisy

Jakie macie najwcześniejsze wspomnienie, które jesteście w stanie przywołać?
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_5swxuS5WC94EKylTR5NcnRujoyqkGuKk.jpg
PobierzJak masz instalator to doradzałbym ci instalowanie na konkretnej partycji, bo zg5 ma ukrytą partycję do przywracania ustawień fabrycznych.
Mi się to zepsuło i dopiero wtedy przeszedłem na Linucha ale ty zawsze możesz sobie potem cofnąć wszystko. :)
Nie wiem jak to jest jak instalujesz jeden OS, ale przy instalacji Linuxa obok Windowsa możesz wybrać na której partycji ma zostać zainstalowany Linux i wtedy oba systemy mają swoje własne osobne partycje.
Stawiam, że możesz wybrać zamiast obok, zaawansowaną instalację i wybrać partycje C (powinny być dwie) wtedy Linux nie przemieli całego kompa na Linuxa tylko tę jedną partycje, a zostawi jedną ukrytą którą się odpala jakimś skrótem