Aktywne Wpisy
WielkiNos +257
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +652
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Czemu wrzucasz swój pulpit skoro masz taki brzydki? Czemu? (・へ・)
No wiesz nie wiem. Ja mam zawsze ładny pulpit, bo kto by nie chciał mieć ładnego.
Problem ze śmietnikiem znika jak nie akceptujesz ikon na pulpicie - jedynie w dokach.
To twój pulpit? 1024x600? Mam tyle samo. Nie masz czasem też słabego kompa? Bo widzę steam i zastanawiam się co sensownego można by z niego instalować.
Ja taki przenośny krap mam jako swój 8'9'' cala. Stawiam, że masz tyle samo. :P
W każdym razie widzę steam i się zastanawiam co to za słaby komp co ciągnie Winde7, Steam i grę jednocześnie i z jakich gier ze steama korzystasz na tym sprzęcie, bo ja szczerze nie widziałem nawet sensu w instalowaniu u siebie Steama. :)
A jest to prze Ciebie Acer Aspire One ;)
Niebieski zg5? :>
Przywiązałam się do s-------a, nie ma co. Nawet nie przeszkadzają mi głębokie rysy po psich pazurach.
Mam takiego durnego psa, który uwielbia przesiadywać na laptopach :3
W innym powyrywał kilka klawiszy, ale mniejsza.
Pytałem o niebieski, bo tylko ten kolor był w promocji kiedyś w kerfurze i zwyklę jak ludzie mają tego lapka w Polsce i go widzę to właśnie jest niebieski potem jest biały najczęściej dlatego, że sprowadzany.
Co nie zmienia faktu, że uważam, że XP lepiej sobie radzi na tym kompie, bo do Win7 spełnia wymagania ledwo ledwo. :)
Peppermint 3 ma instrukcje specjalną do zg5 - moja pierwsza dystrybucja w życiu działało chociaż wifi mi świrowało trochę - w efekcie naprawiłem.
Potem Ubuntu 12.04 LTS (całkiem fajnie ale wiadomo to dość ciężki OS), teraz mam ElementaryOS Luna i ogólnie problem jest z dźwiękiem z na mikrofonie w każdej dystrybucji ale da się go rozwiązać instrukcją z tego tutorialu do mikrofonu w Skype. Zauważyłem też, że wraz z aktualizacją
Ogólnie na YT jak wbijesz "Zg5" to są filmiki z różnymi OSami nawet z Maca chociaż tu trzeba wymienić kartę wifi na kartę Dela (koszt bodajże 10$), bo wbudowana nie chwyta. Poza tym karta graficzna do Makowego systemu pasuje, bo Apple używa bodajże tej samej w niektórych Makach.
ElementaryOS działa na nim dokładnie tak samo jak Ubuntu. Wifi i Lan normalnie.
Kamerkę wykrywa podczas instalacji już jak się pyta o awatar konta, bo proponuję