Wpis z mikrobloga

@programista3k: ja na sen nie piłem, ale jak czasem zaczynałem pić w piątek po robocie to w niedzielę wieczorem jeszcze #!$%@? byłem, pół litra w tygodniu też wielokrotnie się zdarzało.
W sumie jedyny ewidentny plus jest taki, że mnie w robocie #!$%@? nie przyłapią.

Najbardziej brakuje tej euforii i energii na najebce.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Cesarz_Nieruhato: znajomy który lubi sobie piwkowac ale jak twierdzi nie ma problemu z alkoholem zmienił ostatnio pracę, zwykła fizyczna praca.

W poprzedniej zarabiał niecałe 4, ale przy każdym wejściu alkomat, teraz zmienił na taką za 3000-3200 ale nie ma alkomatu i można pić podczas pracy
@Cesarz_Nieruhato: Etap trzeci – nazywany fazą muru
Trwa od 46 do około 120 dni od zaprzestania picia alkoholu. Jest to okres zbieżny z ukończeniem przez osobę uzależnioną podstawowego programu terapii. Ilość neuroprzekaźników zaczyna się stabilizować, natomiast po uprzedniej ich nadprodukcji, osoba uzależniona może odczuwać to jako ich spadek. W związku z tym jej nastrój może ulec pogorszeniu. Pojawia się poczucie dyskomfortu fizycznego i psychicznego. Osoba uzależniona zaczyna być coraz bardziej świadoma