Aktywne Wpisy

genocidegeneral +234
#niepopularnaopinia #biedronka #zakupy #zalesie
tylko mnie te #!$%@? koszyko-wózki z biedry tak niemożebnie #!$%@?ą, zwłaszcza przy wykładaniu zakupów na taśmę? podnieść to jedną ręką tak średnio, postawić na tej taśmie to już w ogóle (tym bardziej, że trzeba mieć 1,5m ręki żeby coś z nich wtedy wyciągnąć) XD co było złego w w normalnym koszyku ludzkim?
tylko mnie te #!$%@? koszyko-wózki z biedry tak niemożebnie #!$%@?ą, zwłaszcza przy wykładaniu zakupów na taśmę? podnieść to jedną ręką tak średnio, postawić na tej taśmie to już w ogóle (tym bardziej, że trzeba mieć 1,5m ręki żeby coś z nich wtedy wyciągnąć) XD co było złego w w normalnym koszyku ludzkim?

Kingside +802
https://wykop.pl/link/7044565/openai-wlasnie-wypuscilo-gpt-4
No kuzwaa czy na tym portalu opłaca się w ogóle cokolwiek robić dla tej społeczności czy ten portal polega na siedzeniu na tagach #danielmagical ?
@Moderacja @wykop - czy WY jesteście poważni? W ogóle już nie szanujecie swoich użytkowników i kreatorów treści.
Znalezisko zniknęło z listy, nie da się go wykopywać i to w momencie, gdy nabierało rozpędu.
#chatgpt #machinelearning #ai #sztucznainteligencja #technologia
@qwe_: przestań ujadać, bo sam głównie siedzisz na #famemma jełopie. Wystarczy zajrzeć w profil. Buehehehe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A w załączniku przykładowy obraz
Idź na reddita jak ci tu tak źle.
@qwe_: Mirku, szanujemy ogromnie Twoją pracę, ale nie możemy wyświetlać na stronie kilkanaście identycznych tematów. Twoje znalezisko zostało dodane z późniejszą datą. Opisaliśmy dość jasno kiedy i w jakich sytuacjach moderujemy duplikaty: https://wykop.pl/standardy-moderacji - zajrzyj :-)
Założmy teraz scenariusz, że tamto znalezisko nie wyjdzie poza wykopalisko, zostanie zakopane - news o przełomowym GPT-4 nie wejdzie na główną. Moim zdaniem to jest istotna informacja i warta
@dawidczeta: Dodałem moim zdaniem ważne znalezisko o przełomowym GPT-4.
- Jako, że mam abonament ChatGPT Plus to mam również dzisiaj dostęp do GPT-4, więc porobiłem przykłady jak to AI działa w praktyce
- przetłumaczyłem (za pomocą DeepL + poprawki) i zregadowałem niektóre anglojęzyczne treści i przykłady
- poprawnie i zachęcająco po polsku dodałem opis etc
- przy dodawaniu znaleziska nie wyskoczyła żadna informacja o duplikacie