Aktywne Wpisy

WielkiNos +351

mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja różowa jest dziwna. Jesteśmy razem dwa lata i wszystko układało się super. Byliśmy razem na wakacjach i trochę czasu po nich wyszło, że jest w ciąży. Faktycznie trochę mnie tam poniosło. Ciąża jest wczesna. Ja się ucieszyłem... Mam 32 lata a ona 29. Tylko, że ona oznajmiła mi że dziecka nie chce bo jej nie stać... Jej nie stać. Ja mam mieszkanie, dobre zarobki a u niej jest
Moja różowa jest dziwna. Jesteśmy razem dwa lata i wszystko układało się super. Byliśmy razem na wakacjach i trochę czasu po nich wyszło, że jest w ciąży. Faktycznie trochę mnie tam poniosło. Ciąża jest wczesna. Ja się ucieszyłem... Mam 32 lata a ona 29. Tylko, że ona oznajmiła mi że dziecka nie chce bo jej nie stać... Jej nie stać. Ja mam mieszkanie, dobre zarobki a u niej jest

Poszukuję opaski która będzie monitorowała moją aktywność fizyczną i zapisywała trasy biegowe. Żadnych specjalnych wymagań nie mam, nie chcę tylko nosić ze sobą ciągle telefonu. Poleci ktoś jakiś model?
#biegajzwykopem #bieganie #silownia
To powyzej + budzet, ograniczy ci znaczaco wybor. A wtedy to lektura recenzji i do dziela.
Natomiast jesli to nie musi byc opaska, to sugeruje zegarek sportowy, raz ze wieksza bateria, dwa przyciski ktore sa znacznie wygodniejsze niz dotykowy ekran/panel
@Tigermass: Nie jest to prawda. Huawei ma super aplikację, jeśli chodzi o prezentację danych, jedyny problem to brak możliwości eksportu. Huawei używa/używał też algorytmów od Firstbeata do obliczania intensywności, kalorii oraz VO2max. Firstbeat to obecnie Garmin.
Co nie zmienia faktu, że również polecam jakiś zegarek sportowy a nie opaskę, bo jednak lepiej się z nimi robi trening.