Aktywne Wpisy
Joxek +153
Też się pogodziliscie z swoimi gruzami przez obecne ceny aut? xD
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim

magnetotonieja +127
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
źródło: jakSieTuNieCieszyc
Pobierz

źródło: comment_1624070218VpUcf7Q5YNpj34bsoXpYsp.jpg
Pobierz@szyderczy_szczur: odpowiadam: bo jesteś brzydki. Do ładnych same się ślinią.
@spadochron: unika kontaktu wzrokowego "znaczaco" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Wygórowane kryteria odnośnie idealnego chłopa są wymysłem brzydkich dziewczyn by nie czuły się źle, że odrzuca ich jakiś Alvaro, bo w końcu gdzie one mogą się równać do nich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kobity takie są
@FajnyTypek: żeby nie mówiono o niej, że łatwa i puszczalska ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_1624090035Vly570e2PjOySlmktt5A8J.jpg
PobierzKiedyś pracowałem w hotelu w Grecji, jakim było moje zdziwienie, że dziewczyny z innych krajów potrafią tak po prostu zacząć niezobowiązującą rozmowę zaczynając pytaniem "jak masz na imię".
Ale to po prostu trzeba być fajnym, wartościowym człowiekiem by ktoś Cię podrywał. Jeśli nigdy tego nie doświadczyłeś ze strony kobiety to... No cóż. Nie wiem jak to się stało choć się domyślam.