Tylko pamiętaj, że te 7 lat nie liczy Ci się do wysługi. Jak zaczniesz w tym roku to na pierwszą emeryturę dostaniesz za 25 lat czyli w 2046r. Pełną w 2051r.
@AnonimoweMirkoWyznania: Mam kolegę, który był żołnierzem, 2 albo 3 lata mu brakło do szybszej emerytury i poszedł do cywila. Pewnie miał powody a nie chce o tym rozmawiać.
@Etees: był na 2, z kontekstu można było wywnioskować, że specjalnie ich wypychali tuż przed emeryturą, żeby nie dostali, ale nie wiem na jakich zasadach a on też nie chce powiedzieć.
OP: @energise: Ja sobie nie wyobrażam w korpo do 67r życia, a pomysłów na własne DG nie mam, bo jak pisałem jestem przeciętniakiem bez pomysłu i ambicji.
@Traczex: Zawsze lepiej 25 lat niż 42 :) A emerytura wojskowa wydaję się pewniejsza niż ten
@AnonimoweMirkoWyznania: albo SG. Tam łapiesz awanse i przenosisz się do wojska, gdzie zachowujesz stopień, a pensje masz lepszą. Dodatki z resztą też.
@AnonimoweMirkoWyznania: Nadajesz się! Dawaj do nas :)
Tylko pamiętaj, że te 7 lat nie liczy Ci się do wysługi. Jak zaczniesz w tym roku to na pierwszą emeryturę dostaniesz za 25 lat czyli w 2046r. Pełną w 2051r.
Zaakceptował: LeVentLeCri
@Traczex: Zawsze lepiej 25 lat niż 42 :) A emerytura wojskowa wydaję się pewniejsza niż ten
@AnonimoweMirkoWyznania: albo SG. Tam łapiesz awanse i przenosisz się do wojska, gdzie zachowujesz stopień, a pensje masz lepszą. Dodatki z resztą też.