Aktywne Wpisy

Jazon +136
#heroes3
Moja córka 6lvl, zajarana totalnie fantastyką, czasami widzi jak gram w heroski, albo jak oglądam jakiegoś streama. Dzisiaj poprosiła, czy by mogła ze mną zagrać, więc były hot seatsy grzane.
Czuję dobrze stary ʕ•ᴥ•ʔ
Moja córka 6lvl, zajarana totalnie fantastyką, czasami widzi jak gram w heroski, albo jak oglądam jakiegoś streama. Dzisiaj poprosiła, czy by mogła ze mną zagrać, więc były hot seatsy grzane.
Czuję dobrze stary ʕ•ᴥ•ʔ
źródło: IMG-20250108-222130
Pobierz
Emble +9
#inpost
Co mogę zrobić z kimś kto notorycznie zamawia paczki na mój numer telefonu? To już chyba 3 z kolei. Przekierowuję je, bekowo nazywam ale pani Ada niestrudzenie zamawia kolejne paczuchy. Jest z innego miasta więc nie mogę skorzystać z jej hojności.
Co mogę zrobić z kimś kto notorycznie zamawia paczki na mój numer telefonu? To już chyba 3 z kolei. Przekierowuję je, bekowo nazywam ale pani Ada niestrudzenie zamawia kolejne paczuchy. Jest z innego miasta więc nie mogę skorzystać z jej hojności.
źródło: temp_file6986699836805165671
Pobierz

#gitara #gitaraelektryczna #produkcjamuzyki
Z tego co widzę, to Neural odpisał komuś niedawno, że nie ma takiej opcji.
Myślę, że jak mu po prostu kupisz, to będzie tak samo zadowolony jakby to była niespodzianka, to jest facet.
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: szacunek, taki Nolly tani nie jest, pamiętaj, że DSP doliczy ci jeszcze podatek. Dlatego ja czekałem na black friday, bo wtedy płacimy 50%. Co do twojego pytania, zapytaj u źródła, jestem przekonany, że przedstawią tobie jakieś rozwiązanie. https://neuraldsp.com/pages/contact z tego co
Also zawsze może podać ze jest z innego kraju gdzie podatek jest niższy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: Jeżeli Twój niebieski nie ma jeszcze nic z Neural DSP to mu załóż konto kup i daj w prezencie login i hasło, a potem on sobie podepnie.
a karty podarunkowe chyba kiedyś mieli, teraz nie widzę nigdzie.
Nie sądziłam, że z tym zakupem może być tyle problemów. :D W takim razie rzeczywiście uderzę bezpośrednio do Neural, a jeśli się nie uda, to kupię jawnie i bez niespodzianki, i po prostu dorzucę coś ekstra. Dzięki wielkie za liczne odpowiedzi i pomoc! ʕ•ᴥ•ʔ