Aktywne Wpisy

PiotrFr +334
Te nakrętki to jeden z najlepszych pomysłów UE.
Otwierasz, pijesz i zamykasz. Nie musisz jej trzymać, odkładać, później szukać.
Do tego podobno przyczyniają się do poprawy puli genowej, bo najsłabsze jednostki nie potrafią się napić i umierają z pragnienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#europa #ekologia #niepopularnaopinia
Otwierasz, pijesz i zamykasz. Nie musisz jej trzymać, odkładać, później szukać.
Do tego podobno przyczyniają się do poprawy puli genowej, bo najsłabsze jednostki nie potrafią się napić i umierają z pragnienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#europa #ekologia #niepopularnaopinia
źródło: 1000021971
Pobierz
okoboji +191

Materiały:
1. Książka przetłumaczona na język polski https://lubimyczytac.pl/ksiazka/4924126/remote-pracuj-zdalnie-biuro-jest-zbedne
2. Artykuły na mikroblogu @NowyProtest (wiele wpisów jest archiwalnych!)
3. Linki w poprzednim poście @NowyProtest
#pracazdalna #homeoffice #pracbaza #programista15k #praca #aktywizm
Rewolucja dzieje się na naszych oczach. Musimy tylko pomóc.
@NowyProtest: Oj oskarki sie oburzaja bo jednak trzeba pracowac w miejscu pracy. Jak mi was zal .
Jak masz UoP to pracodawca decyduje gdzie jest Twoje miejsce pracy-sie nie podoba to otworz dzialalnosc i pracuj z domu-prostsze niz konstrukcja cepa.
Wszyscy lazili do pracy-grazynki na kasie, Mietki na produkcji itp. Ale oskarkom 15k sie spodobalo ze mozna nie lazic do roboty.
BTW ja mam taka prace ze za cholere zdalnie sie nie da. I mimo tego calego syfu dziennie jestem/bylem
@GienekZFabrykiOkienek: Wkrec srubke zdalnie-powodzenia.
Przez caly czas trwania tego syfu caly cczas pracowalem-praca nie do zrobienia zdalnie chyba ze ogarniasz techniki teleprtacji i telekinezy. Ja nie ogarniam i z tego co mi wiadomo wiekszosc ludzi nie ogarnia.
Umyka Ci pewna recz (o czym notabene wspomnialem wczesniej). Na UoP to pracodawca decyduje gdzie masz pracowac.
Pracodawca decyduje gdzie mam pracować - ale to ja decyduję kto będzie pracodawcą ¯\_(ツ)_/¯
@GienekZFabrykiOkienek: dokladnie tak. Pelna zgoda. Ja to caly czas powtarzam ze jak sie nie podoba to sie zwolnij a nie placz w internetach