Aktywne Wpisy
daeun +425
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
qew12 +60
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
@Reiden: Popatrz sobie na skład portugali i nasz... tam na każdej pozycji jest solidny albo bardzo dobry zawodnik.
Zlatan w 10 strzelił 11.
Lewy w 2016 w kwalifikacjach do euro w 10 spotkaniach strzelił 13 bramek
Brakowało składu Portugalii? Dalej mieli lepszy skład niż my mamy.
I wszyscy wiedzą że u nas jest Lewandowski który jest wybitny i na nim skupiają krycie, coś jak mecz w którym Lewy pobił rekord bramek. Zawsze obrońcy
Mało to bylo meczy które nam wygrał?
Odwiń sobie mecz ze Słowenią.
Poza tym na co z Tobą dyskutować, jeśli oceniasz piłkarza tylko po tym czy umie „kiwnąć”.
W sumie prawda.
Lewandowski to taki Gerd Muller, który pilnuje tylko bramki i jest dobrym snajperem, i tyle.
Bez dobrej druzyny nie istnieje.
A nam jest potrzebny taki Deyna.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora