Wpis z mikrobloga

@wfd dobra o------a maniane ale 90% by o------o, te 10% to są idealne wykopki, które odnajdują się w każdej sytuacji i nieważne czy to piwnica czy studio telewizyjne
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 31
@Bekon2000: zgodzę się, raczej nikt nie przychodzi do studia sportowego przygotowanym do tego, że ktoś padnie na murawę i otrze się o śmierć. Tak naprawdę byłbym w stanie się założyć, że żaden polski dziennikarz sportowy pod wpływem emocji w takiej tragicznej sytuacji nie byłby w stanie się zachować tak by, nie w-----ć hejterów. Sam mimo, że gościa kojarzę jedynie z tego, że był i grał sobie na wysokim poziomie byłem
  • Odpowiedz
@Bekon2000: dla mnie to też absurdalne, ja zrobiłem sobie przerwę od meczu, nie patrzyłem co się dzieje i ta wiadomość mnie zszokowała. Dobrze robiła studio bo prawie nic nie widziałem i wiedziałem o sytuacji. Nadal ją bardzo lubię jak zawsze i mam nadzieję że nie zrezygnuje z prowadzenia studia meczowego w TVP przez ten cały syf jaki jej robią( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@miki4ever: i co w związku z tym, że zajmuje się zawodowo? Dziennikarz sportowy nie jest gotowy na śmierć na boisku. To nie jest dziennikarz co relacjonował kilka lat temu zamachy, czy inne drażliwe tematy. Oni przekazują praktycznie jedynie pozytywne informacje. Coś takiego jest niespotykane w tej pracy i dziennikarz sportowy jak najbardziej ma prawo nie być przygotowanym do czegoś takiego przede wszystkim psychicznie jak i do tego, że każą mu
  • Odpowiedz