Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 335
Mieszkam w bloku. W mojej klatce, na moim piętrze, mieszka bardzo irytujący dzieciak - często przesiaduje na klatce i śmieci, puszcza muzykę z głośnika, nie raz widziałem jak znęca się nad młodszymi korzystając z tego, że jest od nich większy (ulany) i starszy. Nie jestem typem który będzie strofował obce dziecko, ale czułem potrzebę skarcenia go w jakiś sposob. Napisałem więc cienkopisem w windzie "gruby z 2 piętra to #!$%@?" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wczoraj wracając z roboty byłem świadkiem, jak chmara mniejszych dzieciaków fruwa dookoła niego i katuje go tym hasłem, a on biedny grubasek jest za wolny żeby je złapać. Czuje dobrze czlowiek XD

#heheszki
  • 8
via Wykop Mobilny (Android)
  • 115
@Vittel: tak mireczku, znam jego rodziców. Są normalni ale mają jebla na punkcie synka ¯_(ツ)_/¯ Z racji tego że ulaniec mieszka na moim piętrze to już dwa razy byłem świadkiem awantury na klatce z rodzicami poszkodowanych przez grubasa uciech i wiem, że taka rozmowa tylko by mnie #!$%@? (,)
Nie wszystkie #!$%@? dzieciaki są owocem patologii, część z nich jest po prostu zepsuta przez rozpieszczanie