@Kempes: odnowienie szczepienia to spisek i znak, że szczepienie nie działa, ale jak trzeba jeszcze raz święcić kraj sercem jezusa to ament i do przodu XD
@Kempes wielkie halo, każdy buff wymaga odnowienia co jakiś czas. Może trafili na kapliczkę umiejętności i chcą rzucić czar na ulepszonym poziomie ( ͡º͜ʖ͡º)
Gdy się modlicie, nie bądźcie jak obłudnicy. Oni lubią w synagogach i na rogach ulic wystawać i modlić się, żeby się ludziom pokazać. Zaprawdę, powiadam wam: otrzymali już swoją nagrodę. Ty zaś, gdy chcesz się modlić, wejdź do swej izdebki, zamknij drzwi i módl się do Ojca twego, który jest w ukryciu. A Ojciec twój, który widzi w ukryciu, odda tobie.
@Kempes: Kościoła Katolickiego w Polsce nie zniszczyły zabory, okupacja hitlerowska, stalinizm, PRL, ale padnie za sprawą internetowej beki, którą sam prowokuje i na którą solidnie od 1989 roku zapracował. Nie mój cyrk, nie moje małpy, ale tak po ludzku trochę mi jednak szkoda.
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
Odprawianie magii przez średniej klasy wróżbitów za państwowe pieniądze ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nieee, oni nie wciskają wszędzie swej ideologii na siłę... Nieee.... Skąd? ;)
@smutny_czlowiek: nie trzeba, cooldown czaru już się zresetował
Mt, 6, 5-6
( ͡° ʖ̯
Po prostu (prawie) darmowy trial się skończył i teraz biorą wersję pro. (W odpowiedniej cenie oczywiście).