Aktywne Wpisy
kto waszym zdaniem zasługuje na miejsce i dlaczego #glupiewykopowezabawy #ankieta
Kto zasługuje na miejsce
- A 4.9% (10)
- B 36.9% (75)
- C 46.8% (95)
- D 11.3% (23)
Linnior88 +6
Mam mentalność starej baby , zamiast skakać po bolcach to lepie pierogi i pieke serniki , jestem też fanką serialu klan i przesiadywania w oknie
Lubię też narzekać na dzisiejsza młodzież która jest starsza ode mnie
Ciekawe kiedy zacznę słuchać radia Maryja
Lubię też narzekać na dzisiejsza młodzież która jest starsza ode mnie
Ciekawe kiedy zacznę słuchać radia Maryja
Ile wy robicie przerwy podczas pracy?
Pracuje od ponad roku w firmie w trybie zdalnym i zastanawiam się czy to normalne czy mój organizm nie radzi sobie z pracą przed komputerem (jest to moja pierwsza praca "biurowa").
Ustawiłem filtry, które są na Windowsie 10, równo co 1h robię 5 minut przerwy + 30minut przerwy na obiad/lunch. Pracuje po 8h, a już po 5 czuję się mega znużony, taki "brainfog", popełniam błędy w tym co robię (a wymagana jest w pracy dokładność), koncentracja spada i w ogóle nie chce mi się pracować xD
A jak już skończę po 8h to idę np. na miasto to czuję się "odrealniony" i tak dziwnie nieswojo.
Czy mój organizm nie radzi sobie z pracą przed monitorem czy to normalka? Koleżanka np pracuje po 10-12h (taka specyficzna branża) i wygląda na zadowoloną, a jeszcze po tym się uczy na podyplomówkę.
Jak jest z tym u was?
#pracbaza #zdrowie #korposwiat #lekarz #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60bf5a7af770ef000bed5584
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
To już jestem z pokolenia słabych?
Dodam, że moja koleżanka ma 21 i tak ciśnie, a ja wymiękam po 6 ( ͡
IB obstawiałbyś jakbym napisał 14-16? ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak
- praca rano, w południe, wieczorem albo w jakichś blikach po parę godzin.
- ogarnij sobie stanowisko pracy, żeby było jak najlepiej dopasowane do Ciebie. Biurko, krzesło, oświetlenie, sprzęt na którym pracujesz
- jedni lubią pogaduszki, huddles, ciągłe calle i pracę w takim środowisku. Inni wolą spokój i mało interakcji.
Szkoda, że rodzice nie zostawili mi jakieś hodowli oliwek albo psów, bo bym 10 razy bardziej wolał się tym zająć.
No i teraz akurat siedzę w omawianym IB od dwóch miesięcy, do 14-16h nie dochodzę, bo