Wpis z mikrobloga

1 Screen: Polskie badoo

https://i.gyazo.com/7086e6b5eb41d9a5604808c98fb32d65.png

Jak widać szału z aktywnością nie ma. Fakt, że dziś i wczoraj nie przewijałem par ale średnio na dzień jest 2-3 pary. Max to chyba miałem 4 jednego dnia.

2 Screen: Badoo z Białorusi

https://i.gyazo.com/b577907d73326a648c53fcb819a89765.png

Przewinąłem te standardowe badowskie 50 ocenek. Patrzę 9 par się nabiło lol. Wierzcie mi lub nie ale na Białorusi są piękne kobiety. Praktycznie co chwila bym dawał na tak ale wybierałem tylko te najlepsze które i tak co chwila wpadały o.O.
Serio aż nie mogłem uwierzyć jakie ładnie dziewczyny są na badoo w Białorusi. To samo w Rosji czy w Ukrainie ale dla mnie bez wątpienia najwięcej ładnych było właśnie na Białorusi, bo sprawdziłem na kilku kontach z ciekawości ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Na wszystkich kontach mam te same zdjęcia. W opisie na badoo mam, że nie szprecham po sowiecku.
Nie wiem jeszcze jak jest jeszcze z pisaniem z tymi dziewczynami ale podejrzewam, że znacznie lepiej niż z p0lkami które tylko kilkoma słowami potrafią odpisać :D. Zobaczymy.

PS. Dziś trafiłem na laskę z którą prowadziłem w sumie monolog. Ona odpisywała tylko na pytania najprościej jak się dało, odpowiadając krótko. Na koniec zapytałem czy chce wyskoczyć, to napisała, że czasu nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dziwna laska. Ani bloka nie dała/pary nie usunęła ani nie ignorowała. Cholera wie jak to interpretować lol.

#podrywajzwykopem #tinder #badoo
  • 4
PS. Dziś trafiłem na laskę z którą prowadziłem w sumie monolog. Ona odpisywała tylko na pytania najprościej jak się dało, odpowiadając krótko. Na koniec zapytałem czy chce wyskoczyć, to napisała, że czasu nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dziwna laska. Ani bloka nie dała/pary nie usunęła ani nie ignorowała. Cholera wie jak to interpretować lol.

@ReevoX: szuka atencji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@acetone: Pewnie taa. Zapytam się jej w takim razie czego tu szuka jak nie ma czasu na spotkanie.
Strzelam, że nic nie odpisze albo odpisze, że chce "popisać" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@posepny_papaj: Tak mam na myśli ten "limit" 50 głosów. Również się zdziwiłem, bo przeskok jeżeli chodzi o wygląd dziewczyn jest ogromny.

Jak cię tak ciekawi, to sciagnij sobie apke na androida fake gps location i ustaw Białoruś/mińsk, to sam zobaczysz różnicę w jakości ( ͡° ͜ʖ ͡°)