Wpis z mikrobloga

Kiedyś na tagu #przegryw czy randkowych typu #tinder lub nawet innych związanych jak #p0lka i #logikarozowychpaskow można było się nawet uśmiechnąć; zabawne historie, ciekawe opowieści czy po prostu memy.

Teraz, to się zrobił na tych tagach jeden wielki festiwal #!$%@?. Byle tylko #!$%@?ć kobiecie, nieważne co i jak. Ja sam jestem #redpill i #mgtow, ale bez przesady XD Jasne, sam sporo narzekam, że sytuacja nie jest zbyt ciekawa dla facetów obecnie, a sytuacja na rynku beznadziejna, ale jeszcze gorsza jest sytuacja na tych tagach ( ͡° ʖ̯ ͡°) #gownowpis
  • 41
  • Odpowiedz
@Phosphoester: no to jesteś normikiem i tym bardziej nie pasujesz ¯\(ツ)_/¯

Dziwne że ludzie którzy nie są w stanie zrozumieć przesłania i idei tagu nie chcą na nim siedzieć ¯\
(ツ)_/¯

To tak jak sebix po podstawówce by sie pruł że na tagach o programowaniu piszą niezrozumiały bełkot i powinno być prostsze, no offence.
  • Odpowiedz
może i nie pasuję, ale lubiłem treści na tych tagach. Teraz się nie da tego czytać

@Phosphoester: Jakże mi strasznie przykro z tego powodu, no niestety content który lubiłeś czyli wyśmiewanie się z przegrywów jest na wymarciu bo wszystkie psy które to uskuteczniają są skutecznie gonione z tagu a tak to mógłbyś się poczuć jak w czasach podbazy gdzie puszczaliscie w kiblu łeb przegrywa ¯\_(ツ)_/¯

Ludzi z #przegryw
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Phosphoester: po kwarantannie ilość inceli wzrosła. Jak nie mieli pomysłu na siebie, rozmowę, relacje, tak doszły jeszcze brak możliwości wyjścia gdziekolwiek oraz przygnebiajaca atmosfera całości.
Mój syn jest incelem i przegrywem. Widzę jego pogłębiające się #!$%@? dzień po dniu. Współczuję babie, która weźmie takiego gościa... Worek ziemniakow dostarczyłby jej większej rozrywki.
  • Odpowiedz
@kosmita: ale właśnie jakaś dziołcha moze pomóc mu wyjść z przegrywu. Zyska pewność siebie i trochę motywacji. Tylko najgorzej jest właśnie z przegrywu się wydostać i pokazać drugiej osobie, że może jednak warto ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Phosphoester: natura ciągnie wilka do lasu. Chce taki być i odrzuca wszelkie sugestie, o pomocy nie wspominajac. To jego życie. Jak sobie posciele tak się wyśpi. Bardziej martwi mnie to, że z takim podejściem będzie niesamodzielny, niczego nie osiągnie zawodowo, zmarnuje potencjał jaki ma a w konsekwencji życie. Jest inteligentny, potrafi manipulować ludźmi w obronie swojego lenistwa, zniszczył sobie zdrowie siedząc przy kompie. Nie widzi perspektyw, konfabluje co do tego
  • Odpowiedz
  • 2
@SpiderCop: napisałem wyżej. Co innego pomoc, komuś kto chce i stara się, co innego robienie czegoś za kogoś. On oczekuje tego drugiego i ma pretensje, że ani ja ani świat nie tolerują facetów z "wyuczoną bezradnością".
  • Odpowiedz
@kosmita: ja też taki byłem i wiem, co to znaczy mimo, że tu jestem nazywany normikiem i że #!$%@? się znam ( ͡° ͜ʖ ͡°) mi się udało ogarnąć wiele lat temu, w końcu pojawił się ten impuls i jakoś poszło. Czego i jemu życzę.
  • Odpowiedz
@MrNobody333: Przesłanie jest takie żeby otwierać oczy przegrywom którzy mogą być podatni na normickie głupoty typu redpill/bluepill i będą dalej brać udział w wyścigu w którym startują z ostatniej pozycji. Strata czasu i energii którą mogę spożytkować na coś pożyteczniejszego, więc to tag jest dla nich ratunkiem a nie wierzenie w normickie sranie które ich doprowadzi jedynie do pogorszenia swojego stanu.
  • Odpowiedz