Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
NightRock +141
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Teraz, to się zrobił na tych tagach jeden wielki festiwal #!$%@?. Byle tylko #!$%@?ć kobiecie, nieważne co i jak. Ja sam jestem #redpill i #mgtow, ale bez przesady XD Jasne, sam sporo narzekam, że sytuacja nie jest zbyt ciekawa dla facetów obecnie, a sytuacja na rynku beznadziejna, ale jeszcze gorsza jest sytuacja na tych tagach ( ͡° ʖ̯ ͡°) #gownowpis
Dziwne że ludzie którzy nie są w stanie zrozumieć przesłania i idei tagu nie chcą na nim siedzieć ¯\(ツ)_/¯
To tak jak sebix po podstawówce by sie pruł że na tagach o programowaniu piszą niezrozumiały bełkot i powinno być prostsze, no offence.
@Phosphoester: Jakże mi strasznie przykro z tego powodu, no niestety content który lubiłeś czyli wyśmiewanie się z przegrywów jest na wymarciu bo wszystkie psy które to uskuteczniają są skutecznie gonione z tagu a tak to mógłbyś się poczuć jak w czasach podbazy gdzie puszczaliscie w kiblu łeb przegrywa ¯\_(ツ)_/¯
Mój syn jest incelem i przegrywem. Widzę jego pogłębiające się #!$%@? dzień po dniu. Współczuję babie, która weźmie takiego gościa... Worek ziemniakow dostarczyłby jej większej rozrywki.