Aktywne Wpisy
Deykun +638
Kiedy cenówka jest tak dobra w oszukiwaniu klientów, że pracownicy zmęczeni kłótniami proszą o dokładniejsze czytanie.
(zdjęcie z internetów, nie mam lepszej jakości)
#biedronka
(zdjęcie z internetów, nie mam lepszej jakości)
#biedronka
xmadesio +12
#samochody #motoryzacja
Zanim zacząłem pracować moim celem było E46 330.
Jak już na nie uzbierałem to bardziej mi się spodobało E92 i porzuciłem E46. Gdy miałem hajs na E92 i zobaczyłem, że mustang jest w zasięgu ręki to porzuciłem E92 a potem mustanga na rzecz 435i.
Wczoraj przeglądając samochody widzę, że trochę dokładając zamiast BMW mogę mieć Caymana 2.7 2014r.
Zawsze to lepiej brzmi jak ktoś zapyta:
K: Czym jeździsz?
J: Porsche
Zanim zacząłem pracować moim celem było E46 330.
Jak już na nie uzbierałem to bardziej mi się spodobało E92 i porzuciłem E46. Gdy miałem hajs na E92 i zobaczyłem, że mustang jest w zasięgu ręki to porzuciłem E92 a potem mustanga na rzecz 435i.
Wczoraj przeglądając samochody widzę, że trochę dokładając zamiast BMW mogę mieć Caymana 2.7 2014r.
Zawsze to lepiej brzmi jak ktoś zapyta:
K: Czym jeździsz?
J: Porsche
Jestem w związku z graczem. Komputer i granie dla tego człowieka to bardzo ważna rzecz w życiu. Co bym nie chciała zaplanować, na drodze ciągle stoi granie. Nie powiem, bo sama lubię sobie pograć, kiedyś potrafiłam po 12h dziennie grać, ale chyba „wyrosłam z tego” - i czasem zdarzy się godzinę/dwie dziennie.
Spontaniczny wyjazd? -skądże znowu! „Musisz mi mówić o tym o wiele wcześniej!”. Mam wrażenie, że to już nie ten sam facet, co kiedyś. Poza tym wszystkim - to naprawdę wspaniały człowiek; pracowity, niesamowicie inteligentny, ze świetnym poczuciem humoru.. Kocham go całym sercem..
Teraz przez kilka dni będzie grał po 12-16h z kolegami, bo coś ważnego się dzieje na serwerze, wziął nawet specjalnie wolne i nie ma mowy, żeby o cokolwiek go poprosić - bo on też potrzebuje mieć czas dla siebie.
Wielokrotne próby dialogu, propozycje różnych kompromisów zwykle kończą się poprawą sytuacji na max tydzień.
Jestem naprawdę wyrozumiałą osobą, bo moja tolerancja do tego trwa już kilka dobrych lat - jednak zaczęłam się zastanawiać - czy tak ma życie wyglądać? To on przekracza granice, czy ja jestem pier**lniętą księżniczką? A mamy w planach założyć rodzinę na przestrzeni dwóch-trzech lat..
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #gaming
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60b72933a87454000bf0aa36
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Wesprzyj projekt
Nie za duzo szczegolow podalas ale moze (acz nie musi) byc tak, ze Twoj facet jest uzalezniony od grania i potrzebuje pomocy. Nawet majac samoswiadomosc, moze nie byc w stanie tego rzucic, bo czesc gier celowo tworzonych jest by wymagac jak najwiekszej
Dlaczego? Bo nasz czas spędzamy generalnie na 3 sposoby. Możemy
1) konsumować
2) tworzyć
3) inwestować
I to się na siebie nakłada, te granice są
Stawianie się na moralnie wyższej pozycji...
Czyli koleś wcale się nie zmienił, widziały gały co brały. Pewnie myślałaś, "ja go zmienię"... Typowe kobiece zadufanie
Jeśli koleś ci nie pasuje to się rozstańcie na przyjacielskiej stopie, a nie będziesz
Hehehe
Hehe
He
Otóż nie. To TY masz w planach, on ewidentnie nie. :D
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Gdyby miał inną pasję, to reagowała byś tak samo? Np. gdyby jeździł na jakieś zawody, albo wypady survival? Ludzie uwielbiają osądzać, kiedy ktoś siedzi przy komputerze, bo widzą, że tylko siedzi, a nie wiedzą jak dużo się dzieje w głowie.
Przecież nie ogarnia, czytałeś wpis?
Masz 12 lat?