Aktywne Wpisy
skeeto666 +332

Mega_Smieszek +521
Co by nie mówić, jeden z bohaterów dzieciństwa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: temp_file5878138783136264360
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file5878138783136264360
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Na dno szklanki nakroiłem skórki z cytryny i zalałem wrzątkiem żeby puściły smak, potem dosypałem jerby i zalałem przestygniętą żeby jerba też już zaczęła puszczać smak. W termosie nektar grejpfrutowy z kostkami lodu. Na koniec wkroiłem cytrynki i zalałem.
Gorzkie, kwaśne i obrzydliwe
Czyli zajebiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) polecam
#yerbamate #terere
źródło: comment_1622481230vtRhgue3oenPmbH0qTnlTg.jpg
PobierzTo jest smak, jakby sam Cejrowski boso stopami przechadzał się po naszych kubkach smakowych, coś cudownego. Homer nawet nie ma na to porównań.
Smak jest zależny od suszu, susz z Brazylii ma taki "trawiasty" smak, choć to też się mocno różni. Paragwaj jest mocno dymny (taka La Rubia albo Pajarito). Argentynę i Urugwaj ciężko mi opisać w smaku. Są też różne yerby suszone gorącym powietrzem, to mają taki "roślinny" posmak( ͡° ͜
Dalej nie wiem jaki brać.