@chilling: nie :| @Yog-Sothoth: @peterek93: oblana poprawka :( nie ma trzecich terminów. Jak dostane komis to święto, jak nie to awans i płać, i płacz.
@wrednota: Awans to nie jest zła rzecz co ? A aaaa komis powinni dać zawsze , nie wiem jaki jest regulamin twojej uczelni ale egzamin komisyjny to nie zgadzasz się z oceną prowadzącego i chcesz aby kto inny sprawiedliwie Ciebie ocenił.
@wrednota: Trzeba było iść na politechnikę ;) Dasz radę :) Komis to chyba lepsze wyjście - gdybyś wzięła awans chyba nieco przedłużyłyby Ci się te studia?
@chilling: u mnie masz dwa terminy. Jak oblejesz poprawkę to nie ma kolejnego, mozesz wyjątkowo dostać komisyjny, a jak nie to 500 zl i zdajesz za rok.
Mam taki pomysł, żeby budować odwrotnie: chodnik i droga dla rowerów poziomo, płasko, bez obniżeń, a na jezdni co posesję robić podjazd i zjazd dla samochodów. Oczywiście łagodny, żeby sobie zawieszeń nie popsuły! ( ͡°͜ʖ͡°) #pedalarze #rower #szosa #polskiedrogi
@wrednota: czo to za dziwy ? Wracając do głownego tematu o ile nikt mnie nie uprzedził , co sie stało ?
Komentarz usunięty przez moderatora
@wrednota: ja mam za poprawkę w przyszłym roku do zapłacenia 1260 zł.
@clearconstance: yyypppp :) Dlatego byłem takim cwaniakiem z bąbelkiem w nosie :)