Aktywne Wpisy
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Każdy chyba już zna
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
SonidoStark +22
Chwila, chwila. Z wycieków wynika, że procesor graficzny zastosowany w PS5 PRO to trochę słabsza wersja RX 7800 XT, a CPU to podkręcona o 250 mhz wersja Ryzena 3800X. Taki komputer można złożyć za spokojnie 3,5-4k (bo ciężko będzie znaleźć odpowiednik tak słabego procka na AM5, więc trzeba będzie zbić go do jakiegoś budżetowego procka na AM4 jak Ryzen 5600X za 500 zł nówka). Kto o zdrowych zmysłach kupi PS5 PRO w
- zarabia miesięcznie 5000 zł,
- uważa, że w Polsce można przeżyć za 800 zł,
- bo odziedziczył dom 60 metrów i nie płaci kredytów czy najmów,
- dostanie też siano od kolejnego komputera, który sobie kupisz,
A Wam, jak się w życiu układa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kanalsportowy #bekazlewactwa #polska
(。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez moderatora
@rybsonk: według neuropków konserwy też mają swojego idola Mentzena. To na tej samej zasadzie.
No nie wiem, sadze ze taki @Gaku745 jednak coś z siebie w nim widzi xD.
Ugotowanie zupy to koszt maksymalnie kilkunastu złotych a kasza czy ryż starcza na długo
Idolem prawicy zdecydowanie można nazwać Mentzena i nawet jeśli wypadł znacznie słabiej niż sądziłem że wypadnie w Hejt Parku to i tak jest 10 poziomów wyżej niż Jaś.
Oglądałem wczoraj ten program i miałem wrażenie że gość jest totalnie oderwany od rzeczywistości. Nie ma pojęcia o tym jak działa ekonomia i gospodarka. Przerażające jest to że jest więcej ludzi o podobnych poglądach.
Na pewno jest nim Jaś
@baca1992: już rządziła Lewica i to były jedne z bardziej liberalnych rządów (no może poza podatkiem belki). Jest lewica ale są również i lewackie oszołomy typu nasz Jasio