Aktywne Wpisy
stanley___ +31
#zwiazki #rozowepaski
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
slawomirus +693
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
- zarabia miesięcznie 5000 zł,
- uważa, że w Polsce można przeżyć za 800 zł,
- bo odziedziczył dom 60 metrów i nie płaci kredytów czy najmów,
- dostanie też siano od kolejnego komputera, który sobie kupisz,
A Wam, jak się w życiu układa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kanalsportowy #bekazlewactwa #polska
Komentarz usunięty przez autora
@Faraluch: ale wyznaje poglądy neuropków i innuch komuchów, i z chęcią wyciąga rączki po cudze.
@rybsonk: różnica jest zasadnicza - jabłonowski to aktor z zaburzeniami a Kapela wierzy w to co robi.
@vin42: tej, ale jak lewica się zjednała z pisem to powstały tarcia w "neuropie", tzn. spora część stała się "libkami" q część broniła decyzji ich ukochanych razemkow. I to dla razemkow taki Jasiu Kapela może być idolem, neuropki-libki z czego zauważyłem sukcesywnie jaką po total-lewakach za co szanuję
@Ark00: nie wiem, libki nie libki. Wiadomo że jedna szuria.
@ediz4: sądzisz, że Kapela nie ma zaburzeń?
Masz odpowiedź, czemu tak wiele rzeczy u nas nie działa.
Ja wiem, że dla Lewicy to chłopski rozum i paróweczkowa szkoła ekonomii ale no do cholery kiedy każdy ma pieniędzy więcej, to ceny rosną w górę czy tego chcecie czy nie. Po czasie
@Neubert: Nie robicie tylko dlatego że musielibyście mu za to zapłacić. Taka jest prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SRzeyamlon: ja się z tym zgadzam kobiety mają bardzo ciężko w życiu i są ofiarami,ale wstydzą się powiedzieć jeśli zgwałcił je mężczyzna