Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy

MistrzKowalski +139

@victordeleco2 ceny na rynku aut używanych są porąbane, wstrzymaj się lub weź coś nowego z placu (z rabatem).
@victordeleco2: Szukaj na otomoto na FV i tyle.
Nie mówię, że jest git. Naucz się czytać ze zrozumieniem :)
Podajesz jakieś skrajne głupoty i się wymądrzasz. Nikt normalny kupując auto nie za 2k czy 5k nie myśli o tym, że nagle będzie trzeba wsadzać nowy silnik. Głupota do kwadratu.
1. Auto nie powinno być starsze niż 10 lat na koniec finansowania. Leasing operacyjny musi trwać minimum 24 miesiące, a zazwyczaj maksymalnie trwa 5 lat, ale są firmy z ofertami na 6 i 7 lat.
2. Auto powinno być sprzedawane na FV 23%.
3. Dobrze aby nie było z USA, bo mocno zawęzi nam to poszukiwania
4. Wartość minimalna auta nie