Wpis z mikrobloga

@chrusto: Wiadomo, że nauka jest fajna dopiero jak się coś osiągnie, a przejście testów jeszcze nie jest jakimś prestiżowym osiągnięciem. Ale fakt, że to dziwne, że się tyle na świecie różnych rzeczy dzieje, a co się włączy wiadomości to covid, szczepienia, covid, więcej covida, idioci politycy, jakiś tam pożar czy wybuch gazu i wracamy do covida.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 130
@chrusto: ta po prawej oszukuje xd więc raczej wybieram Jenner ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Z Wikipedii:

While frequently described by the media as an "astronaut in training",[23][10] Carson is not affiliated with any national space program.[24][25] NASA has publicly stated that the organization "has no official ties to Alyssa Carson",[25] and separately that "although Ms. Carson uses ‘NASA' in her website name and Twitter and Instagram
  • Odpowiedz
@chrusto: Z tą po prawej to akcja się dopiero rozwinie jak dojedzie do tego jegomościa, Marsa i pidżama mu się nie spodoba. A po lewej panna jest już goła, więc nie ma co porównywać.
  • Odpowiedz
@chrusto: plastikowy, zimny manekin à la lalka Barbie vs najlepsza kumpela z sąsiedztwa z którą można iść do sadu na szaber i wykąpać się nago w rzece. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Przyznaję, że o żadnej nie słyszałem do tej pory. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@chrusto: Tak jest od zawsze i każda kobieta przekonuje się o tym już w przedszkolu/podstawówce, kiedy to bardziej rozkrzyczana (często wulgarna) koleżanka z klasy jest rozchwytywana, lubiana, zaczepiana przez chłopaków, a spokojna, dziewczyna ze zainteresowaniami jest przezroczysta.
Jedna z takich lasek w lo śmiała się ze mnie, że jestem dziewicą, a tydzień później wyszło, że wpadła.

Śmieszne i tu polecę prywatą, bo ja byłam taką osobą aż do maturalnej -
  • Odpowiedz