Wpis z mikrobloga

jeśli ktoś twierdzi, że na studiach humanistycznych nie trzeba nic robić, niech sie p--------e w łepetyne. mam do napisania esej na ~1800 słów. ślęczę nad tym już trzeci dzień. n----------m się (i napracowałem się) więcej niż na całym pierwszym roku informatyki i 1,5 roku matematyki łącznie.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@elgrecqo: no ja mam do smigniecia 10 zaległych sprawozdań z wydajności oprogramowania gdzie jedno robi się pół dnia z prokastynacją a bez niej to parę h. Też na kilkanaście stron. Pamiętam że mielismy sprawozdania na 30 stron nieraz z jednego przedmiotu.
  • Odpowiedz
@JakTamCoTam: Wiadomo, życie. Esej to na tyle wolna wypowiedź w oparciu o własne twierdzenia, że w wielu przypadkach lanie wody mocno wchodzi w grę. Tak jak mówisz tutaj o sprawozdaniach z wydajności, to wiadomo że trzeba się przyłożyć i czymś to poprzeć.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@elgrecqo: nie, to z reguły jest lanie wody i to mnóstwo. Na wielu przedmiotach prowadzący czepiają się tego ze masz za mało opisane kroki które robiłeś (bezużyteczne bo kazdy robił to samo) albo że nie opisałeś czegoś idealnie. I nie ... nie jest to merytoryczne w większości przypadkach.
Wychodzi na to że informatyka to studia humanistyczne i ścisłe razem wzięte a twoja infa to jakieś g---o było.
  • Odpowiedz
@JakTamCoTam: not great not terrible, UAM here. potrzebuje kasy i podjąłem się napisania pracy dla znajomego. nigdy k---a więcej, to nie dla mnie
@WykopFajter: no mam, bo przy 600 słowach już czuje że temat jest wyczerpany i nie ma nic do dodania, a trzeba to g---o ciągnąć xD
  • Odpowiedz