Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Caracas +63
Latam około 60-65 razy w ciągu roku. Trochę prywatne (5 razy) reszta służbowo teraz głównie Europa wcześniej dosłownie cały świat.
Zawsze na każdym lotnisku na świecie rozwalały mnie te komunikaty "Pasażerowie lecący do Izraela przypominamy o przejściu dodatkowej obowiązkowej kontroli bezpieczeństwa. Przypominamy, że kontrola jest obowiązkowa a jej czas może wynosić nawet 30 minut."
I zawsze ten widok totalnego upadku społeczeństwa co oni tam z ludźmi robili.
To też nie jest normalny
Zawsze na każdym lotnisku na świecie rozwalały mnie te komunikaty "Pasażerowie lecący do Izraela przypominamy o przejściu dodatkowej obowiązkowej kontroli bezpieczeństwa. Przypominamy, że kontrola jest obowiązkowa a jej czas może wynosić nawet 30 minut."
I zawsze ten widok totalnego upadku społeczeństwa co oni tam z ludźmi robili.
To też nie jest normalny
Jestem różowym piaskiem.
Przez pandemię i okropną pogodę strasznie się zaniedbałam.
Czy ktoś chciałby czytać o historii mojej walki z wyglądem?
Chciałabym stosować różne diety i zabiegi oraz próbować kosmetyków. Interesowałby Was relacje?
Na start chciałabym zacząć od zabiegu odchudzającego, podobno dającego dobre efekty i wybielania zębów, do tego zadbanie o twarz i włosy. Czekam też na multisporta.
#odchudzanie #mikrokoksy #chudnijzwykopem #metamorfoza #kosmetyki
@JaMhmm: tzn?
@JaMhmm: polecam żreć mniej i więcej się ruszać, bez tego szkoda pieniędzy na farmakologię i "medycynę" estetyczną
@JaMhmm: Nie ma jak zwalanie winy na pandemię i pogodę. Żarłaś za dużo.
Protip - żryj mniej
co do śledzenia twojej walki z wyglądem to jest tag #zagrubo2021 gdzie mirki i mirabelki chwalą się swoimi postępami w zrzucaniu kilogramu, polecam
1. Nie pandemia, zarlas bez opamiętania
2 Nikt nie vhce tego czytac
3. Myslenie patologiczne, przestan zrec i zacznij sie ruszac a nie zabieg odvhudzajacy
@login-jest-zajety: @JaMhmm: Dokladnie :) Nie wierz w te zdjecia i cudowne zabiegi.
No chyba, że masz cukrzycę lub inny problem z metabolizmem ale zakładam, że jesteś zdrowa.
zamiast zmuszać się do jedzenia czegoś narzuconego z góry (tj. diety, która ci mówi, że rano masz zjeść banana, jabłko i trzy wafle ryżowe, na obiad takie i takie składniki, podwieczorek do szejk z nasionami chia i solą górską
Dam Wam znać, czy dało jakiejkolwiek efekty wieczorem;)