#anonimowemirkowyznania Proszę o pomoc - jak poznać dziewczynę w wieku 28 lat? Po co mi laska? Do tej pory osiągałem sobie powoli wszystko co chciałem czyli wykształcenie, fajna praca, hobby, sylwetka poza właśnie relacjami. Nie interesują mnie aplikacje randkowe - okres przejmowania się zlewkami od przeciętnych polskich kobiet, które mają do zaoferowania 0 (słownie: zero) a oczekują Massimo.. chce mieć za sobą. Zdecydowanie wolałbym poznawać na żywo tylko nie wiem gdzie i jak. Nigdy nie szukałem nikogo na siłę. Moje doświadczenia to głównie dziesiątki nieudanych spotkań z aplikacji. Przez to, że przez większość życia w moim otoczeniu były same laski często z automatu robię small talk z kasjerkami w sklepie, w kolejce czy w innych sytuacjach. Wydawać by się mogło, że można też w ten sposób poznawać ale to do niczego nie prowadzi tak na prawdę. Takie zagadywanie miało sens u mnie w okresie szkolnym gdzie faktycznie tak się robiło przypadkiem znajomości. Mieszkam w dużym mieście i jestem otwarty na wszelkie wydarzenia, eventy, itp. (no może poza dyskotekami).
Zagorzali blackpillowcy proszę o nie komentowanie..
"Jak nie jesteś 10/10 to nie masz szans" - to ciekawe, że w okresie szkolnym gdy wyglądałem jak dzban określiłbym swoje relacje 6/10 a teraz 1/10. "Desperacja bije od ciebie i to odstrasza" - nigdy nie szukałem nikogo na siłę a to, że tylko w tym wpisie otwarcie piszę o problemie nie znaczy, że wygłaszam to na głos "Skup się na sobie" - do tej pory to robiłem i w międzyczasie się rozglądałem i nikt się nie pojawił w moim życiu. We wpisie napisałem, że w TEJ sferze chce coś poprawić "Ile masz wzrostu?" - tyle ile wystarczy "Rób swoje a ktoś się znajdzie" - robię, wychodzę z domu, jestem otwarty na nowe rzeczy "Pewnie jesteś nudny" - jeśli nie żongluje piłeczkami przed ulaną laską żeby mnie zauważyła to pewnie tak ;)
@AnonimoweMirkoWyznania: najlepiej konwenty tematyczne, etc. Jak nie masz powalajacej urody to najłatwiej poznać kogoś tam, gdzie masz na to czas (dlatego tak wiele ludzi poznaje się w szkole, na studiach) a nie tam, gdzie zostajesz skreślony zanim się zaprezentujesz jeszcze (tinder, ulica). Ty już masz to za sobą więc zostaje Ci wkręcić się w jakieś tematyczne grupy i tam liczyć na łut szczęścia.
Przez to, że przez większość życia w moim otoczeniu były same laski często z automatu robię small talk z kasjerkami w sklepie, w kolejce czy w innych sytuacjach. Wydawać by się mogło, że można też w ten sposób poznawać ale to do niczego nie prowadzi tak na prawdę.
@AnonimoweMirkoWyznania: To jest bardzo dobry sposób. Czemu uważasz, że to do niczego nie prowadzi?
Proszę o pomoc - jak poznać dziewczynę w wieku X lat
@AnonimoweMirkoWyznania: już parę razy pisałem - chyba czas na zrobto.txt ; ) są dwa wymagania wstępne : 1-kreatywność i 2-luz , bo laski raczej nie lubią 'spiętych' ..... a Kreatywność? to zdolność do wymyślania 'nieszablonowych' rozwiązań . Jak sam wiesz - napisanie na mikro-poradę raczej nim nie jest ; )) to może - bo ja wiem - jakiś kurs
@matabora Ignoroncja i glupota to jednak blogoslawienstwo. Redpillowe klamstwo powtarzane tysiac razy nie stanie sie nagle prawda. OP nie jest po prostu wystarczajaco atrakcyjny seksualnie dla samic w wieku reprodukcyjnym i zadna #!$%@? kreatywnosc i luz tego nie zmieni. Zamiast sie oszukiwac trzeba spojrzec prawdziwe w oczy. Gdyby naprawde pociagal kogokolwiek kiedykolwiek w swoim zyciu nie pisal by tutaj tych bluepillowych smutow. A tobie @matabora przyszlo do glowy dlaczego wiekszosc
OP: Co wy macie z tym ryjcem? Nie przeszkadza mi to jak wyglądam i nie uważam żebym jakoś odstawał od reszty. Poza tym jeśli miałbym robić jakieś operacje i inne xD to robić to dla jakiś lasek to niezła desperacja i stulejaryzm. Tyle ile mogę to dbam o siebie ale robię to tylko dla siebie. Wpierw JA potem laski.
LuksusowyMirek: Okres szkolny miałeś załóżmy, że od 10 do 16 lat temu. Zdajesz sobie sprawę, że wtedy ludzie funkcjonowali inaczej, w szczególności nastolatki? Nie było jeszcze gówna, które generują portale społecznościowe, media itd.
@AnonimoweMirkoWyznania: masz jakichś znajomych? Jak tak to oni też mają znajomych, których Ty nie znasz, a możesz przez nich poznać i mniej więcej tak się buduje sieć kontaktów i zwiększa pule potencjalnych loszek, z którymi może Ci coś wyjść. Poza tym jeszcze w pracy poznajesz ludzi. Jak jesteś otwarty to często można fajnych ludzi poznać na spacerach
@AnonimoweMirkoWyznania: ściana dla facetów jest w wieku 24-25 lat. Kończysz studia i cała masa kontaktów Ci się zamyka. Nie pomaga praca na cały etat.
ObityKarp: Jestem w sumie w podobnej sytuacji tylko trochę młodszy. Nigdy nie miałem kobiety mimo że nie olewałem innych sfer życia, rozwijałem się, uprawiałem sport. Teraz facet musi rozmyślać i kombinować jak kogoś znaleźć, a dla kobiety wystarczy tylko chęć.
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeżeli masz na tyle opanowanego social skilla że potrafisz zagadać do laski w kolejce to dlaczego nie ciągniesz tego dalej, żeby umówić się na spotkanie?
Proszę o pomoc - jak poznać dziewczynę w wieku 28 lat? Po co mi laska? Do tej pory osiągałem sobie powoli wszystko co chciałem czyli wykształcenie, fajna praca, hobby, sylwetka poza właśnie relacjami. Nie interesują mnie aplikacje randkowe - okres przejmowania się zlewkami od przeciętnych polskich kobiet, które mają do zaoferowania 0 (słownie: zero) a oczekują Massimo.. chce mieć za sobą. Zdecydowanie wolałbym poznawać na żywo tylko nie wiem gdzie i jak. Nigdy nie szukałem nikogo na siłę. Moje doświadczenia to głównie dziesiątki nieudanych spotkań z aplikacji. Przez to, że przez większość życia w moim otoczeniu były same laski często z automatu robię small talk z kasjerkami w sklepie, w kolejce czy w innych sytuacjach. Wydawać by się mogło, że można też w ten sposób poznawać ale to do niczego nie prowadzi tak na prawdę. Takie zagadywanie miało sens u mnie w okresie szkolnym gdzie faktycznie tak się robiło przypadkiem znajomości. Mieszkam w dużym mieście i jestem otwarty na wszelkie wydarzenia, eventy, itp. (no może poza dyskotekami).
Zagorzali blackpillowcy proszę o nie komentowanie..
"Jak nie jesteś 10/10 to nie masz szans" - to ciekawe, że w okresie szkolnym gdy wyglądałem jak dzban określiłbym swoje relacje 6/10 a teraz 1/10.
"Desperacja bije od ciebie i to odstrasza" - nigdy nie szukałem nikogo na siłę a to, że tylko w tym wpisie otwarcie piszę o problemie nie znaczy, że wygłaszam to na głos
"Skup się na sobie" - do tej pory to robiłem i w międzyczasie się rozglądałem i nikt się nie pojawił w moim życiu. We wpisie napisałem, że w TEJ sferze chce coś poprawić
"Ile masz wzrostu?" - tyle ile wystarczy
"Rób swoje a ktoś się znajdzie" - robię, wychodzę z domu, jestem otwarty na nowe rzeczy
"Pewnie jesteś nudny" - jeśli nie żongluje piłeczkami przed ulaną laską żeby mnie zauważyła to pewnie tak ;)
#przegryw #tfwnogf #blackpill #zwiazki #relacje #podrywajzwykopem #wychodzimyzprzegrywu #depresja #samotnosc
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60ab77804fdc3a000b6c31ef
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
Taktyk.
@AnonimoweMirkoWyznania: To jest bardzo dobry sposób. Czemu uważasz, że to do niczego nie prowadzi?
@AnonimoweMirkoWyznania: już parę razy pisałem - chyba czas na zrobto.txt ; ) są dwa wymagania wstępne : 1-kreatywność i 2-luz , bo laski raczej nie lubią 'spiętych' ..... a Kreatywność? to zdolność do wymyślania 'nieszablonowych' rozwiązań . Jak sam wiesz - napisanie na mikro-poradę raczej nim nie jest ; )) to może - bo ja wiem - jakiś kurs
@AnonimoweMirkoWyznania: nie ds się
To niemożliwe. Pogodz się z tym.
OP nie jest po prostu wystarczajaco atrakcyjny seksualnie dla samic w wieku reprodukcyjnym i zadna #!$%@? kreatywnosc i luz tego nie zmieni. Zamiast sie oszukiwac trzeba spojrzec prawdziwe w oczy. Gdyby naprawde pociagal kogokolwiek kiedykolwiek w swoim zyciu nie pisal by tutaj tych bluepillowych smutow. A tobie @matabora przyszlo do glowy dlaczego wiekszosc
@matabora:
1 - pajacowanie,
2 - zgrywanie pajaca.
Jeszcze jedna szansa, potem odpadasz.
Zaakceptował: LeVentLeCri
Ukraina, Tajlandia, Filipiny
uderz tam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: ściana dla facetów jest w wieku 24-25 lat. Kończysz studia i cała masa kontaktów Ci się zamyka. Nie pomaga praca na cały etat.
It's over