Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
NightRock +157
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Proszę Państwa, kreatyna o smaku lemoniady, pyszny to twór muszę przyznać, tak jak ledwo przeżyłam smaki takie jak naturalny, kaktus, truskawka kiwi czy agrest, tak lemoniada to istny majstersztyk, zażywam codziennie, cały czas smakuje, lekko słodkawe, monohydrat, tego ze zdjęcia już nie kupicie bo wycofane z rynku, teraz jest nowa wersja opakowania, ale pewnie identyczna w kwestii smaku.
Także jak ktoś ma problem tak jak ja, że ciężko mu przetrawić kreatynę, to wyciągać 20zł z portfela i spróbujcie lemoniady, może i wasze problemy magicznie znikną, polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kreatyna #mikrokoksy #trening #suplementy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@loxapine: To może zamiast łapać triggera na post w internecie przytoczysz mi link do tychże naukowych artykułów obalających dotychczasową wiedzę na temat tego suplementu?
@Victim: smak jest obojętny. i tak sypie to kubka mocnej z herbaty z cytryna ¯\_(ツ)_/¯
@loxapine: link do badan?
Komentarz usunięty przez autora
¯_(ツ)_/¯