Wpis z mikrobloga

Aż chciałoby się zaśpiewać: https://streamable.com/r6wmx4

Kochać to nie znaczy zawsze to samo
uważaj Bibi na zioma
on leci na hotelowe siano
Aktorstwem z elej(Los Angeles) opromieniony
Tak zarobi w Polsce miliony

Pisałem już dawno że nie spotykają , są w innych miejscach Polski tak nie robią zakochańce.
Niektórzy pisali oni robią nagrywki które potem puszczają z odtworzenia a są w zupełnie innym miejscu Polski niż w rzeczywistości. Albo, że nie wolno im pokazywać się razem. Nie wierzyłem w te teksty nie chciałoby im się tworzyć takiej gry no i moje słowa się potwierdzają...............
#hotelparadise
  • 11
  • Odpowiedz
@Olostro: no właśnie, a z drugiej strony jak wczoraj wypłynęły słynne screeny z nowinkami Bibi przestała obserwować Simona, usunęła podziękowania dla niego w pożegnalnym poście i swój komentarz pod postem Simona o jej odejściu. jakby już nic między nimi nie było to by chyba olała te plotki. głupie to wszystko XD
  • Odpowiedz
@Olostro: wczoraj w ciągu dnia Krystian dodał insta stories ze zgadywanką dokąd jedzie. Niby do jakiegoś dużego miasta... Tak sobie w pierwszej chwili myślę, może niby na wybrzeże. od tamtej pory cisza. Nic nie dodał. Baśka też tylko jakieś smęty z plaży opublikowała.
No więc oni się tak chyba bawią podgrzewając atmosferę niby tu jedzie do Barbary, a tak naprawdę to do Biedronki po buły dla sajmyna pojechał
  • Odpowiedz
@Olostro: dla mnie osobiście Szymon to wyrafinowany gracz z "HAmeryki" a Bogusława naiwna małolata spod "Jasnej Góry". On energiczny i pewny siebie, ona nudna i anemiczna jak flaki z olejem. Była dla niego dobrą opcją na przetrwanie. Uległa i zapatrzona w niego. On dzięki temu przetrwał do końca, a jeszcze z krzyża sobie spuścił. Czego więcej można chcieć. Dla mnie BiBi mogłoby w ogóle nie być w tym programie. Nie zapadła
  • Odpowiedz
@tylko_teraz: Już się przygotowuje Sajmon do wkręcania bajeczek ludziom po finale co takiego zrobiła mu Bibucha 4 tygodnie temu a Ty jesteś jego wujkiem dobrą radom. Wszedł do programu z założeniami aby zbajerować najbardziej naiwną uczestniczkę wybrał lekko wiejską Bibuche miał przygotowany dla niej prezent a żaden z uczestników nie kupował uczestniczce prezentu przed programem co oznacza że miał plan. Realizował go prawie bez błędnie bo ubliżał swojej rzekomej miłości ,,
  • Odpowiedz
@tylko_teraz: Wujek idź go przytul bo mu przykro będzie po programie jak będzie po nim jechała masa ludzi. Wiem co wyjdzie wzajemne oskarżenia a nie prawda a ja biorę stronę Bogny bo oglądałem live hotelu i widziałem jak on ją traktuje i jaki ona ma stosunek do niego. Jestem pewien, że ona by wskoczyła za niego w ogień bo go kochała. Miała tym uczuciem wymalowaną wręcz twarz a on...................................nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Odpowiedz