Wpis z mikrobloga

O ja pitole chyba Bogucha dowiedziala sie o tym co o-----ł Sajmen na imprezie bo doslownie z pol godziny temu przestala go obserwowac, zmodyfikowala wpis na instagramie pod zdjeciem po swoim odejsciu i usunela komentarz u niego na profilu XDDDDDDDD
#hotelparadise
  • 258
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tylko_teraz: ja nie potrzebuje fanu z oglądania, chce żeby to gowno się skonczylo, bo jestem osoba niecierpliwa i denerwuje mnie jak oni manipulują widzami na instagramie, wole żyć według tego kto faktycznie się zachowuje moralnie zle/dobrze i nie wspierać shitty osób
  • Odpowiedz
@klocucha: dokladnie co nam z funu z ogladania. Ja cenie sobie konkrety a prawdy nie pokaze mi instagram na ktorym uczestnicy tak naprawde nie sa prawdziwi. I tak sam program nie wyjawi nam wszystkiego od A do Z. @tylko_teraz: to napisalam ze bibi go wyrolowala i na ostatnia chwile zrezygnowala z tego zeby z nim zamieszkac tylko pytanie jest proste i nieskomplilowane DLACZEGO?
  • Odpowiedz
@tylko_teraz: z tego co piszesz wyciagnelam takie wnioski: Bibi i Simon mieli byc razem i zamieszkac wspolnie w warszawie. Jej cos o------o nie wiadomo dlaczego i w ostatniej chwili zrezygnowala przez co on nie mial sie gdzie podziac. W-----l sie na nia i nie chcial sie z nia widziec az w koncu postanowil sie z nia spotkac zeby ona mogla sie wytlumaczyc. Po tym spotkaniu mial mieszane uczucia ale ona
  • Odpowiedz
@tylko_teraz: ja odkad widzialam Baske na relacji u Krzyska donyslilam sie ze sa razem, nie jest to dla mnie zaskoczeniem. Poza tym jak mieli wspolnego lajwa za bardzo sie do siebie mizdrzyli i bylo to widac ;)
  • Odpowiedz