O ja pitole chyba Bogucha dowiedziala sie o tym co o-----ł Sajmen na imprezie bo doslownie z pol godziny temu przestala go obserwowac, zmodyfikowala wpis na instagramie pod zdjeciem po swoim odejsciu i usunela komentarz u niego na profilu XDDDDDDDD #hotelparadise
@tylko_teraz: ja nie potrzebuje fanu z oglądania, chce żeby to gowno się skonczylo, bo jestem osoba niecierpliwa i denerwuje mnie jak oni manipulują widzami na instagramie, wole żyć według tego kto faktycznie się zachowuje moralnie zle/dobrze i nie wspierać shitty osób
@klocucha: dokladnie co nam z funu z ogladania. Ja cenie sobie konkrety a prawdy nie pokaze mi instagram na ktorym uczestnicy tak naprawde nie sa prawdziwi. I tak sam program nie wyjawi nam wszystkiego od A do Z. @tylko_teraz: to napisalam ze bibi go wyrolowala i na ostatnia chwile zrezygnowala z tego zeby z nim zamieszkac tylko pytanie jest proste i nieskomplilowane DLACZEGO?
@tylko_teraz: @deyna123 no ja coś łączę kropki, i wiem kto szukał mieszkania w Warszawie.. Coś mi tu mocno śmierdzi, że na Simona zbyt szybko jest wyrok wydany. Znalazłam taką dyskusje pod postem Simona z jego bratem.
@tylko_teraz: z tego co piszesz wyciagnelam takie wnioski: Bibi i Simon mieli byc razem i zamieszkac wspolnie w warszawie. Jej cos o------o nie wiadomo dlaczego i w ostatniej chwili zrezygnowala przez co on nie mial sie gdzie podziac. W-----l sie na nia i nie chcial sie z nia widziec az w koncu postanowil sie z nia spotkac zeby ona mogla sie wytlumaczyc. Po tym spotkaniu mial mieszane uczucia ale ona
@tylko_teraz: ja odkad widzialam Baske na relacji u Krzyska donyslilam sie ze sa razem, nie jest to dla mnie zaskoczeniem. Poza tym jak mieli wspolnego lajwa za bardzo sie do siebie mizdrzyli i bylo to widac ;)
@karolina-mieszczynska: @tylko_teraz To szybko poszło. Od wyznań miłości do przeskoku do Krzysia. Miesiąc, dwa? W sumie oglądać się już tego programu nie chce. Bo kto wygrał to mnie w sumie średnio obchodzi.
#hotelparadise
Komentarz usunięty przez autora