O ja pitole chyba Bogucha dowiedziala sie o tym co #!$%@?ł Sajmen na imprezie bo doslownie z pol godziny temu przestala go obserwowac, zmodyfikowala wpis na instagramie pod zdjeciem po swoim odejsciu i usunela komentarz u niego na profilu XDDDDDDDD #hotelparadise
@Bergi: na imprezie wczoraj przelizal sie z laska z teamu X na imprezie w Hockach Klockach. Jakies laski to widzialy i napisaly o tym na Hydeparku a Bibi sie prawdopodobnie o tym dowiedziala i przestala go obserwowac. Zmodyfikowala tez swoj wpis po swoim odejsciu odznaczajac go. To ewidentnie swiadczy o tym ze ich relacja nie skonczyla sie po programie bo gdyby tak bylo to mialaby w dupie to z kim on
@mystery_26: ten wpis byl dlugi i opisywal wszystko ze szczegolami. Jakos nie chce mi sie wierzyc ze komus chcialoby sie wymyslac taka historyjke na poczekaniu. Jesli tak to brawo ze kreatywnosc ale fakt faktem Bibor sie #!$%@? i przestala sajmena obserwowac xD
@karolina-mieszczynska: A Krystian wstawił story jak jedzie gdzieś do "dużego miasta"- może do Gdańska się tłumaczyć ;) Nie no, żeby nie było, żartuję. Ale kto tam cokolwiek wie.
@Lolek1011: no ja jestem zajebistym stalkerem, znajde wszystko ( ͡°͜ʖ͡°) szkoda mi tylko Boguchy ze jest tak robiona w #!$%@?. Sajmen sie przeliczyl bo zapomnial ze juz nie jest zwyklym randomem a klamstwo ma krotkie nogi xD
@deyna123: ostatnio Bibi płakała, bo Simon tańczył i rozmawiał z Karą, więc może i uwierzyła w jakiś komentarz w necie xd Moze i dużo szczegółów zostało opisane, ale to gdzie się bawili i z kim było widać na ich stories, więc ktoś mógł wymyślić historię w oparciu o te kilka faktów
@deyna123: mi jej nie szkoda w ogóle. Po raptem kilku dniach idzie z gościem do łóżka na oczach produkcji,więc raczej było wiadome,że nie bedzie jej szanował.
#hotelparadise
Komentarz usunięty przez autora
Moze i dużo szczegółów zostało opisane, ale to gdzie się bawili i z kim było widać na ich stories, więc ktoś mógł wymyślić historię w oparciu o te kilka faktów