Wpis z mikrobloga

@tylko_teraz: dobrze czyli te wszystkie mile rzeczy co o sobie mowia uczestnicy na instagramie to po to zeby wzbudzac zainteresowanie programem i nabijac sobie zasiegi (bo to jest oczywiste) a tak naprawde jest to gra i to co sobie mowia na lajwach jest inne w rzeczywistosci bo przypuscmy maja jakis konflikt. Nie wiem czy mam racje ale wedlug mnie nathalia wypada najbardziej sztucznie na tym instagramie i jest malo autentyczna. Ale
@kt123: Pokaż zdjęcia! Pokaż zdjęcia! Pokaż zdjęcia! Pokaż zdjęcia! Pokaż zdjęcia! Pokaż zdjęcia!
Jeśli masz chociaż trochę moralności w sobie zdemaskuje tego oszusta niech nie czuje się bezkarny. Pokaż kobiecą solidarność!
@tylko_teraz: chciala naprawic relacje robiac drastyczny krok, zostawila go na lodzie.... strasznie porąbana sytuacja zważywszy na to ze w programie odnosilam wrazenie ze jej w cholere zalezy na tej relacji i ze jest mega zafiksowana na jego punkcie. Co jej #!$%@?ło w takim razie, to wszystko brzmi jak z jakiejs telenoweli brazylijskiej
@tylko_teraz: rozumiem, że nie możesz powiedzieć nic wprost, a chcesz go bronić - w porządku. To ja Ci przestawię jak wygląda sytuacja z perspektywy uważnego widza: od początku emisji sygnały płynące od nich są niejasne, czasami atmosfera na live na insta jest bardzo ciężka, czasami całkiem przyjemna, czasami sobie komentują zdjęcia, czasami nie, czasami nic o sobie nie wspominają przez jakiś czas. No ciężko coś odczytać. Potem Szymon przyjechał do Polski
@tylko_teraz: jesli to wszystko prawda to co mowisz to jestem w szoku. Ona miala z nim mieszkac i go wyrolowała pomimo ze widac bylo w programie ze jej w #!$%@? na nim zalezy. Co jej odbiło w takim razie, ja poprostu tego nie rozumiem.