@JakisRzal: bo większość nie zachorowała na covida i wydaje im się że to zwykły katar albo przeziębienie. Mnie uratowały przed szpitalem leki na rozszerzenie oskrzeli bo tydzień czasu ciężko było oddychać. Może też przeszedłem lżej bo młody jestem.
@Koichi: Jak to jest że moja mama 61lat stykała się z chorymi na covid w pracy cały rok i jako jedyna w pracy nie zachorowała? Wszystkim jej koleżanką z pacy włosy wypadają a mają po 30 lat. Na szczęści wie jak się ochronić a nie udawać.
@Gon70: @KonserwatywnyMocny: wierz lub nie ale miałem w życiu przeziębienia, grypy, zapalenie oskrzeli ale takiego guano nie chciałbym przechodzić jeszcze raz. Jak cię to ciekawi to proszę zdjęcie leków do nebulizacji, przeczytaj na co się stosuje i nie wmawiaj mi że wirus nie istnieje ¯\_(ツ)_/¯
@Gon70: przecież nie ma obowiązku szczepień i całkowicie to popieram, sam się zastanawiałem czy w ogóle jest sens ale po przechorowaniu stwierdziłem, że jak mam być chory drugi raz (bo niby zdarzały się przypadki) to dziękuję bardzo wolę dać się zaczipować niż leżeć w łóżku dwa tygodnie
źródło: comment_1621672396X1oUlIDIUpNKvjY8BMylLI.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1621672757qM8KpKfVH6DEOUGqdnGnnS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Mnie uratowały przed szpitalem leki na rozszerzenie oskrzeli bo tydzień czasu ciężko było oddychać. Może też przeszedłem lżej bo młody jestem.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1621673538lZCMHKterJ9OFFfk2TQvut.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
+1 za super chumorek byczq