Aktywne Wpisy

Nupharizar +503
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Frodo204872 +13
Hej mirki,
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
źródło: 1000030674
Pobierz

I zastanawiam się w czym to napisać, na co dzień robię wordpressy więc php/html/css/js, ale mam pare małych niekomercyjnych projektów w react.
Lepiej napisać to w react czy może skorzystać z jakiejś libki do webgl typu three.js (nie znam jej w ogóle, a z tego co patrzyłam, troche spory ma próg wejścia i troche overkill jak na moje oko) czy może w vanilla.js?
O kurde, właśnie sobie przypomniałam o svelte, też w nim nigdy nie pisałam, ale z tego co widziałam, to zajebisty (。◕‿‿◕。)
#webdev #programowanie #naukaprogramowania #web #gamedev
W czym napisać przeglądarkową grę w łapanie elementów do koszyka?
Jak chcesz używaj libek ale dla mnie to tylko utrudnianie sobie życia
A tak serio to pisz sobie w czym chcesz gracze maja to w dupie. Tylko purysci JS się p------------ą o drobiazgi. Z punktu widzenia kogoś kto programuje w js od 15lat to powiem ci ze zależy od wymagań. Jeśli to ma być projekt dla zabawy to po prostu zacznij pisać. Założę się ze nigdy nie zaczniesz. Pozdrawiam. Mam nadzieje ze
@fuuYeah: zawiodłam Cię ojcze chrzęstny