Wpis z mikrobloga

#tinder

jak poznać że laska ma kolege od ruchania? chyba bym sie z-----ł jak bym po 5 randkach dowiedział sie ze była codziennie ruchana w cipsko przez kolege w tym czasie
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ludwik_VI: Byłem* na razie nie szukam laskie bo wiem ze nie jestem gotowy sie ustatkować , ale jak bede gotow to poszukam wtedy, ale chyba mam prawo szukac w takich ktore nie bzykaly sie na boku prawda ? czy skazany juz jestem tylko na te ktore jak ja luzno do zycia podchodzily ?
  • Odpowiedz
@Ludwik_VI: To oznacza ze mnie oszukała bo zawsze na poczatku przy poznaniu pytam o takie sprawy jak jej zwiazku itp itp po prostu poznaje ją, i skoro na poczatku powie tak, a potem inaczej to oznacza ze podwójnie nie pasuje, raz ze nie chce takiej, bo po prostu mogę mieć swoje wymaganie prawda? nie musze sie rzucac na kazda laske, a po drugie mnie oszukała a to juz ciężki zarzut,
  • Odpowiedz
@pieklodantego: @Ludwik_VI: Ja nie mam nic do tego niech robi co chce niekrzywdzac innych i bajka kazdy ma swoje zycie, jednak nie chce miec laski ktora plywala w morzu spermy, mam do tego prowo, Ludwika chyba boli to bo pewnie zone poznal na numerku w lesie placac jej 100 w paszczu
  • Odpowiedz