Aktywne Wpisy
#tinder Mirki idę dzisiaj na kawę z dziewczyną z którą spotykałem się od końcówki października. Spotykaliśmy się do ubiegłej soboty. Kilka razy u mnie spała, wspólnie gotowaliśmy, mieliśmy plany na jakieś wyjazdy itd. Seks wszystko było git, ale w tamtym tygodniu była jakaś dziwna i kręciła. Nie podała powodu dla którego chce zakończyć relacje i dzisiaj może się to wydarzy. Dziewczyna w trakcie rozwodu, ma bombelka. W moim typie choć kilka kg

WielkiNos +85
Widzieliście kiedyś prawdziwy męski podryw? Zapraszam do przeczytania, bo może wtedy zrozumiecie #pieklomezczyzn i że żadna kobieta nie chce się spotkać mimo szczerych chęci i starań dobrego chłopa.
#podrywajzwykopem #tinder #logikaniebieskichpaskow #bekazgrubasow #manlet #wzrost
#podrywajzwykopem #tinder #logikaniebieskichpaskow #bekazgrubasow #manlet #wzrost

PL: Strasznie boli uświadomienie sobie jak słabo zostaliśmy przygotowani przez dysfunkcjonalnych rodziców do niezależnego, produktywnego i szczęśliwego dorosłego życia. (...) Bo właściwie dla mnie wyglądało to tak: statek [dzieciństwa] tonął i wszyscy byli CHĘTNI wskoczyć do wody i płynąć do swoich cudownych egzotycznych wysp, by żyć swoje wspaniałe życie. Mówili "Nie mogę się doczekać" (...) a ja myślałem sobie "O #!$%@?... Nie jestem gotowy... Nie umiem pływać". I to było dziwne bo nie umiałem pływać, statek tonął i... nikt inny się nie przejmował tym, że nie umiem pływać. Więc ja i kilka innych osób które nie umiały pływać przez te okropne dzieciństwa, my po prostu trzymaliśmy się beczek, desek. (...) I to, co mnie tak bardzo bolało to był widok tych wszystkich innych ludzi płynących do swoich wysp pewnymi i silnymi ruchami bo umieli pływać i wiedzieli czego chcą. Ja nie umiałem pływać i nie wiedziałem czego chciałem. Dlatego to bardzo bolesne by porównywać się z funkcjonalnymi ludźmi i zdać sobie sprawę z ogromnych niedostatków z którymi nas zostawiono. Ale myślę, że właśnie dlatego dysfunkcjonalni ludzie unikają funkcjonalnych - to po prostu... strasznie boli.
Tłumaczenie moje na szybko.
#feels #przegryw #przemyslenia #rozwojosobistyznormikami #4chan (bo tam to znalazłem pierwotnie i regularnie się tam pojawia)