Wpis z mikrobloga

kiedyś to była Abba i było fajnie, a teraz jest lewacka PROPAGANDA" + wstawki jakiś metroseksualnych zespołów na Eurowizji + Conchita Wurst czyli BABA Z BRODĄ xD

@niochland: Ignoranci. Piosenkarskie występy chłopa przebranego za babę to europejska tradycja. Nie to co jakieś harce Abby. Reject modernity. Embrace tradition.

Zaintonowała ona pieśń, którą najprawdopodobniej był właśnie ów Lament. A, właśnie — to... jednak nie była nawet kobieta: był to jeden z z
@Heroina340: O tak! Pamiętam to! Byłem wtedy na wakacjach u babci. Oglądaliśmy razem z dziadkami Eurowizję i grali.
Poznałem wtedy moich dziadków od innej strony, bo takie "szatańskie" ubiory, a dziadek i babcia stwierdzili, że "coś innego w końcu" i "ci Finowie to zawsze coś wymyślą" xD

A dla mnie wtedy jako gówniaka lat chyba 11-12 było wtedy "straszne" i dziwne, więc jak o tym pomyślę teraz to zabawne do kwadratu.
@niochland:
Polak - przegrywa w popularnych zawodach z kretesem
Też Polak: obraża się na popularne zawody i inwestuje absurdalnie wysokie pieniądze w jakiś niszowy temat który poza samymi zainteresowanymi i ich rodzinami praktycznie nikogo nie obchodzi, wygrywa i od tej pory już zawsze tasuje się pod niszową konkurencję.