Aktywne Wpisy
dddobranoc +638
Zaplusuj ten smutny rosół za 28zł z knajpy youtubera tworzącego historię aby nigdy takiego nie ujrzeć na niedzielnym obiadu u babci
#budda #ksiazulo #jedzenie #gotujzwykopem
#budda #ksiazulo #jedzenie #gotujzwykopem
WielkiNos +674
#kursy #naukaprogramowania #csharp #pluralsight #pytanie #pytaniedoeksperta
kilka razy mi pomogłeś, więc wiem, że się znasz na rzeczy, mam pytanie, co muszę umieć, żeby zacząć .NET Core'a? ogarniam podstawy C#, T-SQL i Entity Framework, wszystkiego po trochu, dobry moment, żeby startować z msdn.com?
widziałem jeden kurs wideo z .NET Core'a to np. korzystali z wzorca projektowego, a nawet o tym nie wspomnieli, a ja się głowiłem jak głupi i zastanawiałem się, czemu nie rozumiem tego kodu
https://docs.microsoft.com/en-us/aspnet/core/tutorials/first-web-api?view=aspnetcore-5.0&tabs=visual-studio
a mam jeszcze takie pytanie, stworzyłem projekt .NET Core SPA z Angularem, wszystko poinstalowałem jak trzeba i wywala mi taki błąd, orientujesz się co powinienem zrobić, żeby to zadziałało? To startowy projekt, nic nie zmieniałem:
Tam wrzuciłeś dwa linki do kursów ASP.NET. Z tego co wiem, nie jest to ASP.NET Core, mam rację? Mi zależy właśnie na .NET Corze. Jeden kurs pasuje to zabieram, dziękuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora