Wpis z mikrobloga

Na WP kolejny artykuł o objawach, powikłaniach po COVID. Tym razem pacjenci tracą słuch xD

Czy jest coś czego ten covid nie powoduje?

W sumie na tyle mln pozytywnych wyników zawsze utraci się w kogoś kto powiąże to z covidem

#koronawirus
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kubex_to_ja: Gotowane jajka i kupa pachną dla mnie tak samo. Nie jest to ani zapach jajek ani gówna. Odkąd skumałem to ponad miesiąc temu mam schizę i szukam kolejnych potwierdzeń że mam uszkodzony węch. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@wstreczyciel: Nie nic tak po prostu powoli przeszło. 23 listopada miałem pozytyw. Potem z miesiąc odzyskiwałem węch i smak. Miesiąc było dobrze tzn. czułem jak przed covidem. Któregoś dnia się obudziłem i nie mogłem zjeść śniadania bo kiełbasa mi śmierdziała. Taki stan trwał koło miesiąca i potem powoli ustąpiło.
  • Odpowiedz
@wstreczyciel: ja się kapnalem, bo jeszcze do niedawna czułem smród papierosów pod nosem, mimo ze nie paliłem w tym momencie. Na początku myślałem ze coś mi się uroiło ale później zagłębiłem temat w necie i okazuje się ze jest coś takiego u ozdrowieńcow. Urojone zapachy po covidzie. Wygooglaj sobie
  • Odpowiedz
@Anddy24: Najdziwniejsza wigilia w życiu. Trwała 10 minut bo rodzice nie mieli siły dłużej siedzieć przy stole. Byliśmy przejęci pozytywnymi wynikami z dnia poprzedniego i nie mieliśmy apetytu więc zjedliśmy po pierogu i poszliśmy poleżeć.
  • Odpowiedz