Aktywne Wpisy
wieszjo +414
10 PLUSÓW POD TYM WPISEM = 1 KOD PPV DLA WYKOPKÓW ( ͡° ͜ʖ ͡°) np 100 plusów = 10 kodów ppv
@Bezi77 podtrzymujesz tradycje i wchodzisz w to? Na ostatniej gali akcja odbiła się szerokim echem i bardzo dużo plusów było, akcja by trwała do momentu aż @Bezi77 by nie powiedział stop :)
-
Co jakiś czas będę przeliczać plusy na ppv i wołać @Bezi77 o ile
@Bezi77 podtrzymujesz tradycje i wchodzisz w to? Na ostatniej gali akcja odbiła się szerokim echem i bardzo dużo plusów było, akcja by trwała do momentu aż @Bezi77 by nie powiedział stop :)
-
Co jakiś czas będę przeliczać plusy na ppv i wołać @Bezi77 o ile
NiebieskiGroszek +216
#nieruchomosci #mieszkania #nowylad #biznes #pieniadze #ekonomia
@qusqui21: A to jest już pytanie filozoficzne zawierające założenie, że zdaniem niektórych człowiek bogatszy jest bardziej wartościowy od biedniejszego z czym ja się oczywiście nie zgadza. Oraz że podstawą systemu powinno być dążenie do równości - z czym też się nie zgadzam.
@kiedysniebylembordo: aż mi się przypomina, że NSA musi zajmować się tym czy należy zapłacić podatek czy nie w sytuacji gdy pieniądze w pierwszej grupie zostały przekazane w gotówce a nie przelewem na konto (i to chyba US "doczepił" się do osób współgospodarujących) gdzie my żyjemy (-‸ლ)
@kiedysniebylembordo: wystarczylo by zeby musieli prowadzic działalność, jezeli maja wiecej niz +1 nieruchomosc. Juz nie mowiac o przywilejowanych grupach rolnikach, gornikach, milicji, wojsku, sedziach. Czemu ja musze robic do 65 a raczej 70 a oni sobie na dzialeczke w wieku 50 lat leca. Po #!$%@? finansowac kosciol, niech ich owieczki utrzymuja. Ja mam dosc, wracam na studia zrobic w koncu ten
To przepiszą na dzieci/rodziców/małżonka po rozdzielności itp żeby mieć poniżej limitu. To akurat za łatwo obejść. Z fartem Mireczku, w Rumunii ładne góry.
Komentarz usunięty przez autora