Wpis z mikrobloga

#przegryw przechodzi kryzys - narobiło się pełno fałszywych proroków przegrywu, pełno norników wypowiada się pod tagami twierdząc że "nie-ru-cha-nie" to wygryw, influenserzy przegrywu którzy wychodzi że poza wykopem mają bogate życie towarzyskie gloryfikują przegryw nie mając nic z nim wspólnego.

A pierwotnie, dawno temu, ten tag był miejscem wylewania z siebie tego co leży na sercu po to by się wzajemnie motywować do jeszcze jednej próby wyjścia z niego. Dziś piszę że mieć normalne życie to właściwie wygryw - norniki mi odpisują żebym cieszył się przegrywem bo oni cały czas żyją z kobietami i nie polecają...

Czy jest jeszcze jakieś miejsce w internecie gdzie nieudawani przegrywi mogliby po prostu być?

#niebieskiepaski #rozowepaski #depresja #przegryw #suicidefuel
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

norniki mi odpisują żebym cieszył się przegrywem bo oni cały czas żyją z kobietami i nie polecają...

@smutny_login: Wydaję mi się, że to takie nieudolne próby pocieszania. Chcą dobrze, ale wychodzi jak zawsze...
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@smutny_login:

A pierwotnie, dawno temu, ten tag był miejscem wylewania z siebie tego co leży na sercu po to by się wzajemnie motywować do jeszcze jednej próby wyjścia z niego

Haha, kiedy niby? XD Ten tag od zawsze był społecznością toksycznych ludzi ciągnących się wzajemnie w dół. Tutaj od zawsze przy każdej próbie poprawy było wyzywanie od normictwa albo wyganianie kogoś z tagu. Przecież tu od zawsze myślą przewodnią są
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dziqs1987: żadnym bo tutaj jest tylko fałszywe wsparcie które otrzymujesz po napisaniu w jak wielkim gownie jesteś, a w momencie poprawy twojej sytuacji znowu jesteś sprowadzony do parteru, że lepiej żebyś znowu zaczął pisać smuty, żeby znowu było c-----o tak jak wcześniej i nic ma się nie zmieniać, bo inaczej pożegnasz się z tagiem normiku
  • Odpowiedz