Aktywne Wpisy

nad__czlowiek +156
#blackpill #tiktok #zwiazki #tinder #s--s #logikarozowychpaskow #p0lka
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
źródło: KASZA
Pobierz
bawelna100pro +240
Bawi mnie jak Donatan, niegdyś promotor słowiańskich biustów i gównomuzyki, obecnie poważny potentat mieszkaniowy, odpala się w komentarzach pod jakims postem randomowego fanpejdzu Popularne, gdzie linkują posta o tym, jak spłakał się, że nie może teraz kupować po 15 mieszkań.
#nieruchomosci #patodeweloperka
#nieruchomosci #patodeweloperka
źródło: 1000071036
Pobierz

A pierwotnie, dawno temu, ten tag był miejscem wylewania z siebie tego co leży na sercu po to by się wzajemnie motywować do jeszcze jednej próby wyjścia z niego. Dziś piszę że mieć normalne życie to właściwie wygryw - norniki mi odpisują żebym cieszył się przegrywem bo oni cały czas żyją z kobietami i nie polecają...
Czy jest jeszcze jakieś miejsce w internecie gdzie nieudawani przegrywi mogliby po prostu być?
#niebieskiepaski #rozowepaski #depresja #przegryw #suicidefuel
@smutny_login: Wydaję mi się, że to takie nieudolne próby pocieszania. Chcą dobrze, ale wychodzi jak zawsze...
Haha, kiedy niby? XD Ten tag od zawsze był społecznością toksycznych ludzi ciągnących się wzajemnie w dół. Tutaj od zawsze przy każdej próbie poprawy było wyzywanie od normictwa albo wyganianie kogoś z tagu. Przecież tu od zawsze myślą przewodnią są
źródło: comment_1620977192BKbgTjGdzj9vxTNQUZC7My.jpg
Pobierz@anone_: tak
@anone_: i co z tego?
żałosny jesteś
@anone_: słucham? a i pisze się "nie wiadomo" tumanie
źródło: comment_1620981688e6hSmcTPK2WytUChLFMHvz.jpg
Pobierz