Aktywne Wpisy
30k-30k +1
Szukam nazwy dla firmy mojej dziewczyny ktora bedzie stylistka rzes. Daje 30zl. Moge dac hajs w escrow jako ze zielonka. Rozstrzygniecie za 2 dni. Najbardziej plusowany komentarz dostanie 10zl #firma #ciekawostki #konkurs

Soothsayer +43
No i masz, wylot zimnego powietrza zamontowany, tym samym komora sypialna jest już całkowicie ukończona

źródło: IMG_20250329_133455
Pobierz
Co robił na gałązce drzewa? Wyglądał na ewidentnie zawieszony specjalnie, nie znalazł się tam przypadkiem
Jest ubrudzony i widać że dużo przeszedł
Ma ktoś pomysł co mogłabym jeszcze zrobić? Nie chcę go otwierać żeby nie prześwietlić filmu, ale ciekawi mnie co tam może być i co robił w lesie
Jak się ktoś zna to bardzo proszę o opinie!!
źródło: comment_1620850982WRHkFTsPAUEB7XL1BiDq4q.jpg
PobierzChce ustalić czy w ogóle jakiś film jest w środku a jak otworze, to prześwietle podobno - wie ktoś gdzie mogę to zanieść?
W ogóle nie bierz się za czerwoną żarówkę i samodzielne otwieranie, zwłaszcza że "zapal czerwone światło i otwieraj" to jest bzdura - każdy aparat
Nic więcej :(
Resztę oznaczę gdy cokolwiek się wyjaśni, jak ktoś chce info (poza wszystkimi nickami z komentarzy na górze; oznaczę was po prostu już) to niech tylko napisze kropkę w odpowiedzi, buziole