Aktywne Wpisy

congobongo +44
Zgłaszajcie filmiki konfitury na YT za dokuczanie i nękanie (podpada pod 107kw).
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura

SzubiDubiDu +193

https://myanimelist.net/anime/2963/Minami-ke
The Minami Family
Mamy tutaj kartkę z życia trzech sióstr:
1. uczęszczającej do podstawówki, ale rezolutnej ponad wiek Chiaki.
2. żywiołowej i mocno ekscentrycznej gimbuski Kany.
3. trzymającej resztę rodzeństwa w ryzach, właściwie już dorosłej licealistki Haruki.
Jak pokazało już Joshiraku, samo umieszczenie takiego oświadczenia nakazuje być niezwykle podejrzliwym.
W tym wypadku może i byłaby to prawda, gdyby nie postać środkowej siostry, która jest profesjonalnym retardem, ucieleśnieniem memów o brainlecie. Spełnia ona tutaj rolę silnika w motorówce, napędzając większą część serii, przy okazji doprowadzając wszystkich w okół do rozstroju nerwowego. Najczęściej obserwujemy ją podczas realizacji swoich pomysłów godnych właściciela IQ na poziomie 80 lub w trakcie zamarcia z rozdziawioną gębą gdy obserwowane przez nią wydarzenia wykraczają poza skromny zakres jej pojmowania.
Nie jest to stricte komedia, raczej zgodnie z oświadczeniem na początku każdego odcinka - leniwy slice of life. I rzeczywiście, nie jest zbyt porywający i nie ma co spodziewać się po nim zbyt wiele. Ale regularnie trafiają się zrywy co lepszych fragmentów, które jednak pchają nas do przodu, w ogólnym rozrachunku dając całkiem przyjemny, sympatyczny seans, a co lepszy żart też od czasu do czasu wpadnie.
źródło: comment_16207178166vRwQCoxegXEVtVFll4Cim.jpg
Pobierzźródło: comment_1620719217vQeGDq3zIlSwoOQl0wNq0u.gif
Pobierzźródło: comment_1620719755dpqytHFHjMsA9UkuRBHL7U.gif
PobierzTo fakt, rzadko komu udaje się tak umiejętnie dozować running joke żeby się nie przyjadł. Przy adaptacji jako gra nieźle skisłem xD